«Εμφύλιος» πρόκρισης…

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Εργοτέλη (17.15-Capitano.gr) στον ηρακλειώτικο «εμφύλιο», που θα δώσει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ώρα του επαναληπτικού έφτασε για τους δύο εκπροσώπους του Ηρακλείου στη διοργάνωση. «Ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» θα λύσουν το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» τις… διαφορές τους, στον επαναληπτικό του Παγκρητίου Σταδίου.  

Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο το σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου είναι έτοιμο να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για είσοδο στην οκτάδα. Πρόκειται για ένα σημαντικό, αν μη τι άλλο παιχνίδι, αφού εκτός από το γόητρο, παίζεται και μία θέση στους «8» του θεσμού.

Ο Όμιλος με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νίκο Καραμπετάκη, έπειτα από την απομάκρυνση του Νίκου Παπαδόπουλου, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να συνεχίσει στο Κύπελλο. Ο νεαρός προπονητής, βέβαια, δε θα έχει στη διάθεση του αρκετούς από του παίκτες του.

Οι Στρέζος, Γιαννούλης και Μπράουν «κόπηκαν» από την αποστολή για να πάρουν… ανάσες ενόψει της συνέχειας, ενώ μικροποβλήματα τραυματισμών άφησαν εκτός αγώνα τους Ναμπί και Ντίνα. Ο Παπαστεριανός, τέλος, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, όμως κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός από το ματς με τον συντοπίτη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να δείξει καλό «πρόσωπο», όπως έκανε και στο δεύτερο ημίχρονο της πρώτης αναμέτρησης, ώστε να έχει… σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης. Ο Κύπριος τεχνικός έχει δύο απουσίες, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του.

Ο Μαζουλουξής είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Κοιλιάρας δε θα παίξει, έπειτα από σχετική συμφωνία των δύο συλλόγων, στο πλαίσιο της μεταγραφής του από τους «ασπρόμαυρους» στους «κιτρινόμαυρους». Στον αντίποδα, ο Μπρους εξέτισε την ποινή του και βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.

Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Κουτσιαύτης (Άρτας), με βοηθούς τους Καλαμπόκη (Αιτ/νίας), και Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κουναλάκης από το Ηράκλειο.

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.