«Εμφύλιος» στον ΠΑΣ: Οπαδοί εναντίον της ΠΑΕ

19:21 | 03/08/2019

Με αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, την στάση της γιαννιώτικης ΠΑΕ σε όλη τη διαδικασία της αναδιάρθρωσης.

Η ανακοίνωση:

“Έχοντας τηρήσει σιγή ιχθύος όλον αυτόν τον καιρό,μόνο και μόνο για το καλό της ομάδος, αλλά και για να δούμε τα πεπραγμένα της διοίκησης, ήρθε η στιγμή να γράψουμε όλα αυτά που νιώθουμε.

Η ανυπαρξία της διοίκησης καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, αλλά κυρίως τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μαζί με τον προπονητή και τους παίχτες, υποβίβασαν αμαχητί την ομάδα, μόνο οργή μπορεί να μας γεμίσει.

Παρατηρούμε την προσπάθεια της διοίκησης να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ψάχνοντας και γράφοντας δικαιολογίες για την αναδιάρθρωση όπου η ίδια ψήφισε πρώτη. Τόλμησε δε, να προσλάβει για δικηγόρο πρόεδρο άλλης ΠΑΕ που όλα αυτά τα χρόνια συκοφαντεί την ομάδα μας, μηδέν τσίπα!!!

Περισσότερο από όλα, μας εξοργίζει ο πολιτικός αγώνας που έκανε ο πρόεδρος κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν άρχισε να διαφαίνεται η μη τήρηση των τηλεοπτικών. Από ότι αποδεικνύεται, δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα για τον υποβιβασμό της ομάδος καθώς τα κέρδη θα ήταν ίδια. Αραγε, πόσο περήφανος νιώθει σήμερα, που η κυβέρνηση που τάχθηκε υπέρ μέσω της ομάδος, τον πρόδωσε; Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί πολιτικό αγώνα μέσω του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΥΓ. Δε μπορεί η ΠΑΕ να πανηγυρίζει για τις σταθερές τιμές των διαρκείας όταν με τα νέα δεδομένα της αναδιάρθρωσης, η τιμή ανά αγώνα αυξάνεται.

ΥΓ1. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή της ομάδας και τον συμβουλεύουμε να μην ακολουθήσει τον προκάτοχό του και να προσέξει τα λαμόγια που κάθονται στον πάγκο.”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.