Εν αναμονή για Λάρσον

SMS

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Έρικ Λάρσον και τον ΟΦΗ.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Έρικ Λάρσον και το αν ο ΟΦΗ έχει κλείσει τον δεξιό μπακ της Μάλμε, όντας η 6η εφετινή μεταγραφή. Και σίγουρα μιλάμε για την καλύτερη -εφόσον επιβεβαιωθούν τα σουηδικά δημοσιεύματα- αφού πρόκειται για ενδεκαδάτο ποδοσφαιριστή, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, με υψηλές παραστάσεις, εμπειρία, σε άκρως ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία, 31, που αν έρθει θα δώσει ποιότητα στην άμυνα του Ομίλου και θα αλλάξει την εικόνα της οπισθοφυλακής.

Μιλάμε πλέον για δύο ακραία μπακ, Τοράρινσον και Λάρσον, που αλλάζουν άρδην την ταυτότητα του ΟΦΗ πίσω και δίνουν αυτό που ήθελαν οι επικεφαλής και ο Νιόπλιας: το παραπάνω που θα ανεβάσει συνολικά επίπεδο την Κρητική ομάδα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, σουηδικά δημοσιεύματα θέλουν τον 31 ετών ακραίο μπακ να φεύγει από τη Μάλμε και να ταξιδεύει στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Από την ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση επί του θέματος, αλλά επειδή ακριβώς έχει βγει το όνομα και τα δημοσιεύματα φουντώνουν η λογική λέει πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δούμε αν θα γίνει αυτή η τόσο μεγάλη μεταγραφή.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Λάρσον έπαιξε χθες ως αλλαγή στο παιχνίδι της Μάλμε κόντρα στη Ντουντελανζ για τα προκριματικά του Europa League, μπαίνοντας στη θέση του Όλσον στο 78ο λεπτό. H Mάλμε έφυγε με το 2-2 και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση. Ηταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μάλμε; Αναμένουμε.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Έρικ Λάρσον πηγαίνει στον ΟΦΗ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.