Εν αρχή ην… το πρωτάθλημα

08:08 | 23/09/2018

O ΟΦΗ θέλει κόντρα στην Ξάνθη την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για να πάει με άλλο αέρα και στο ματς του Κυπέλλου.

Το πρώτο «ημίχρονο» των αναμετρήσεων του ηρακλειώτικου συλλόγου με τους ακρίτες είναι… αφιερωμένο στη Super League. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούνται στις 16.00 από τους Θρακιώτες και στοχεύουν στην κατάκτηση της παρθενικής νίκης τους μέσα στη σεζόν.

Τα Πηγάδια… κρύβουν παγίδες για το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, που φυσικά θέλει ν’ αποφύγει, προκειμένου να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς και να δει με άλλη-καλύτερη-ψυχολογία τη συνέχεια. Ένα ενδεχόμενο «τρίποντο», εξάλλου, θ’ αποτελέσει σημαντική τονωτική ένεση και ενόψει της συνάντησης της Τετάρτης (26/09) για το Κύπελλο.

Πρόκειται, βέβαια, για δύο εντελώς διαφορετικά «ραντεβού», με τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Προς το παρόν, πάντως, τον Όμιλο… απασχολεί μονάχα η απογευματινή αναμέτρηση  και το πώς θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως η ομάδα του δεν ταλαιπωρείται από προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και δούλεψε με τον ιδανικότερο τρόπο για το ματς. Ο ΟΦΗ καλείται να δείξει σοβαρό «πρόσωπο» και άπαντες θέλουν να πιστεύουν ότι άφησαν… στην Κρήτη τα άσχημα «συμπτώματα» που έχουν παρουσιάσει στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους.

Αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με την κακή αμυντική λειτουργία και την έλλειψη συγκέντρωσης κατά διαστήματα μέσα στο ενενηντάλεπτο. Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως για να πάρουν τη νίκη οφείλουν να εμφανιστούν αρκετά βελτιωμένοι, σε σχέση με την εικόνα που έχουν δείξει έως σήμερα. Το ματς θα σφυρίξει ο Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς του την Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) και τον Ακριβό (Αθηνών).

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.