Ένα ανοικτό... παράθυρο για μεταγραφή

SMS

Στον ΟΦΗ δεν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο, όμως δε θα έλεγαν «όχι» αν προέκυπτε οτιδήποτε αξιόλογο

Από την περασμένη Δευτέρα (05/10), όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, στον Όμιλο ήταν ξεκάθαροι. Οι προσθήκες είχαν τελειώσει και στον… ορίζοντα δεν υπήρχε κάτι άλλο.

Η κατάσταση είναι πάνω-κάτω η ίδια ακόμη και σήμερα, με τις πιθανότητες για να γίνει κάποια ακόμη κίνηση να μην είναι πολλές.

Το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Σίμου έχει πάρει ουσιαστικά την τελική του μορφή και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιος χειροπιαστός στόχος.

Δεν είναι ψέμα, πάντως, πως έχει μείνει ένα… παραθυράκι ανοικτό για το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης.

Η αγορά των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 23 του μηνός και υπάρχουν περιπτώσεις για όλα τα γούστα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στον ΟΦΗ δεν κοιτάζουν κάτι συγκεκριμένο, ούτε ψάχνουν επί της ουσίας. Ο Σαλίμι αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από την Τράκτορ, ο Όμιλος τον ήθελε πέρυσι, αλλά και φέτος, πριν κλείσει τον Σελίμοβιτς και τον Διαμαντή, όμως μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί και λογικά δε θα το κάνει κιόλας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, βέβαια, κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί αξιολόγηση της κατάστασης από το τεχνικό επιτελείο και να τεθεί θέμα επιπλέον προσθήκης.

Το ποσοστό να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι μεγάλο, ωστόσο, από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει κιόλας ν’ αποκλειστεί.

Είναι γεγονός ότι στον ηρακλειώτικο σύλλογο δε θα κάνουν κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά θα προχωρήσουν μία υπόθεση μονάχα εφόσον κρίνουν πως αξίζει τον κόπο από κάθε άποψη.

Το ρόστερ, άλλωστε, είναι ήδη αρκετά μεγάλο, οπότε μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ότι οι «ασπρόμαυροι» δε θα μπουν σε μια τέτοια διαδικασία αν ο υποψήφιος στόχος δεν έχει τις δυνατότητες να προσφέρει άμεσα το κάτι παραπάνω ή αν δεν αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ της νέας περιόδου

Το φινάλε του ΟΦΗ στις μεταγραφές και οι ελεύθεροι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.