Το φινάλε του ΟΦΗ στις μεταγραφές και οι ελεύθεροι

22:44 | 05/10/2020

Ο ΟΦΗ δεν θα κάνει κίνηση στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής σεζόν - τι γίνεται με τους ελεύθερους

Στις 13 μεταγραφές έκλεισε ο ΟΦΗ την μεταγραφική περίοδο και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης αποτέλεσε την τελευταία, χρονικά, κίνησή του.

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι και διαφορετικό ελέω κορωνοϊού και των συνθηκών που δημιούργησε, ο ΟΦΗ είχε το δικό του «πάρε-δώσε». Μάλιστα, ο Όμιλος έκανε και σημαντικές πωλήσεις, με κορυφαία αυτή του Φιγκεϊρέντο, ενώ συνολικά προχώρησε σε 13 μεταγραφές.

Και τώρα, τι; Το εύλογο ερώτημα. Ο ΟΦΗ έκλεισε για τώρα τις μεταγραφές, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει το περιθώριο για τους ελεύθερος ακόμη ένα δεκαήμερο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση. Όπως κάθε ομάδα έτσι και ο ΟΦΗ εξετάζει τις περιπτώσεις των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και αν προκύψει κάποια σούπερ ευκαιρία δεν θα τον αφήσει αδιάφορο.

Εξάλλου, δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις ελεύθερων στην μεταγραφική αγορά που αποτελούν λαβράκια και δεν αποκλείεται να κινήσουν το ενδιαφέρον του Ομίλου. Με τα τωρινά δεδομένα, όμως, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τις κινήσεις του και βάζει μπροστά για τον Γενάρη ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σακόρ: Η πρόταση που απορρίφθηκε και η «επανεκκίνηση»

Την Τρίτη η αρθροσκόπηση του Νέιρα

Μπαλογιάννης: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ»

Οι «χρυσές» πωλήσεις του ΟΦΗ: Από τον Μαχλά στον Φιγκεϊρέντο!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.