Ένα φιλικό, μία αγκαλιά!

12:00 | 12/11/2021

ΟΦΗ-Ολυμπιακός Λευκωσίας απόψε (18:30) στο Παγκρήτιο, σε ένα ματς που το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει απόψε στις 18:30 στο Παγκρήτιο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε φιλανθρωπικό φιλικό για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Απόψε δεν έχει σημασία η παρουσία στο Παγκρήτιο, αλλά η πράξη. Η αγορά δηλαδή ενός εισιτηρίου για την ενίσχυση της συγκεκριμένης φιλανθρωπικής δράσης. Καθένας μπορεί να βοηθήσει αγοράζοντας ένα εισιτήριο ακόμα κι αν δεν πάει το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, πώς μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο και πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του συγκεκριμένου φιλικού, ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα (με δεδομένο ότι απουσιάζουν οι διεθνείς), ενώ θα έχει την ευκαιρία να δει τους Στάικο και Τσιλιανίδη που τους πήρε στην αποστολή.

Μετά από πολύμηνη απουσία αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για να επιστρέψουν σιγά-σιγά στη δράση και το αποψινό παιχνίδι είναι ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους για να ετοιμαστούν ιδανικά και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.