Ένα μήνα μετά, όλα είναι διαφορετικά!

11:14 | 08/02/2020

Η διοίκηση της ΑΕΚ Κατσαμπά ευχαριστεί τους φορείς και όλους συνέβαλαν να αποκατασταθούν οι ζημιές στο γήπεδο της και ένα μήνα μετά, επιστρέφει στην... κανονικότητα

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η ΑΕΚ Κατσαμπά θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΝΟΜ, έπειτα από τις καταστροφές το διάστημα των γιορτών των Χριστουγέννων.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας, με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για την αποκατάσταση των ζημιών ενώ κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της.

Αναλυτικά:

''Ένας μήνα από την καταστροφική πλημμύρα στο γήπεδο μας, ένας μήνας μακρυά από το σπίτι μας. Μετά από πολύ κόπο και πολύ αγώνα οι άνθρωποι και οι φίλοι της ομάδας μας κατάφεραν να επαναφέρουν το γήπεδο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να φιλοξενήσει και πάλι μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Με αφορμή την επιστροφή της ομάδας μας στον Καρτερό τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΝΟΜ, σαν διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους της ομάδας που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση μέσα σε δύσκολες συνθήκες βοήθησαν με τα ίδια τους τα χέρια για την επισκευή των ζημιών του γηπέδου. Ευχαριστούμε τα φιλικά σωματεία του Αλμυρού, της Χερσονήσου, του ΠΟΑ και του Ρωμανού για την αφιλοκερδώς παραχώρηση των γηπέδου τους για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου και τον αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά, την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τους αντιπεριφερειάρχες κ. Ξυλούρη και κ. Συριγωνάκη για την τεράστια βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση στην έκκληση μας για τεχνική βοήθεια. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου για την άμεση συμπαράσταση του. Ευχαριστούμε όλα τα αθλητικά σωματεία του Ηρακλείου για το ενδιαφέρον τους και για την συμπαράσταση τους καθώς και την Λαϊκή Συσπείρωση Ηράκλειο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρτερού επίσης για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους. Ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια τους επιχειρηματίες κ. Νικολάντο Γιάννη και κ. Λάμα Γιώργο. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους γονείς και τους μικρούς αθλητές της ομάδας μας για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όπως επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μας για το την αλληλεγγύη και τον οικογενειακό κλίμα που διατηρούν στην ομάδα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αδελφικό σωματείο της Τριτωνίας που μαζί με εμάς έζησε τον "ξεριζωμό" και την ταλαιπωρία όλο αυτό τον καιρό, παρόλα αυτά όμως τίμησε την φιλίας μας και επιστρέφει μαζί μας στο γήπεδο.

Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά " Di Babbo Climatecnica" καλεί τους φίλους και τους οπαδούς της ομάδας μας καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου την Κυριακή στις 15:00, Και πάλι στο γήπεδο μας στον Καρτερό, να παρακολουθήσει τον αγώνα μας με αντίπαλο την δυνατή ομάδα του ΠΑΝΟΜ. Ελάτε να χαρούμε μαζί τον πραγματικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, της αλληλεγγύης και της ομαδικής προσπάθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη συσπείρωση: Παραχωρούν γήπεδα στην ΑΕ Κατσαμπά!

Απίστευτη καταστροφή στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά

«Μαζί να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, δεν θα αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της»

Επιστρέφει«σπίτι» της η ΑΕΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.