Μία ομάδα, μία αγκαλιά

Απόψεις

Οι στιγμές, οι πανηγυρισμοί, η αγκαλιά, ΑΥΤΗ η αγκαλιά. Ένας ΟΦΗ βγαλμένος από κινηματογραφική ταινία.

Συνέντευξη Τύπου, βράδυ Δευτέρας, λίγο μετά τις 21:30. Ο ΟΦΗ έχει επικρατήσει του Ατρόμητου, παραμένει ζωντανός για την εξάδα των πλέι οφ και το ευρωπαϊκό όνειρο. Ο Γιώργος Σίμος εμφανίζεται στην αίθουσα, ενώπιον των δημοσιογράφων, κάθεται στην καρέκλα και βγάζει έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Λες και άδειασε, σαν να έβγαλε από μέσα του όλη την ένταση.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αγκαλιαζόταν με τους παίκτες, τους συνεργάτες, τον Μιχάλη Μπούση. Η αγκαλιά με τον μεγαλομέτοχο της κρητικής ΠΑΕ είναι από αυτές τις δυνατές, ικανές να σπάσουν κόκαλα. Ήταν η αδρεναλίνη, η πίεση, η στιγμή της χαράς. Μία αγκαλιά, μία ομάδα. Ένα στιγμιότυπο ολάκερη η χρονιά.

σιμοσ-χαρα.JPG#asset:177279


Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Ανέλαβε τον ΟΦΗ το καλοκαίρι, το όνομα του δεν έκανε «κλικ» στον κόσμο, αλλά αυτός δεν πτοήθηκε. Δεν χρειαζόταν, είχε την απόλυτη στήριξη των επικεφαλής. Έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε σκληρά. Προσγειωμένος και προσηλωμένος στο πρότζεκτ. Λίγους μήνες αργότερα έρχεται η δικαίωση. Ο ΟΦΗ είναι μία ανάσα από τα πλέι οφ και την ευρωπαϊκή έξοδο, ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που μιλάει ολόκληρη η Ελλάδα.

Το ματς με τον Ατρόμητο έχει τελειώσει και ο Σίμος έχει όλα τα συναισθήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που ζει τη δική του ονείρωξη. Χαρά, υπερηφάνεια, συγκίνηση, δικαίωση, ανυπομονησία για το ακόμα καλύτερο αύριο. Δίπλα του ο Μιχάλης Μπούσης, πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί τη νίκη. Έχει μπει στο γήπεδο και αγκαλιάζει όποιον βρει στο διάβα του. Η αγκαλιά με τον Σίμο κρατάει περισσότερο. Σφιχτή, να αδειάσει το σώμα και η ψυχή από το άγχος.

ΜΠΟΥΣΗΣ-ΓΙΟΣ-ΣΙΜΟΣ.JPG#asset:177280


Ο ΟΦΗ από τον Οκτώβριο και μετά είναι για να γίνει βιβλίο. Ή μάλλον, ταινία. Ένα κινηματογραφικό έπος για μία οσκαρική πορεία προς τη μεγάλη επιστροφή. Όποια κι αν είναι η κατάληξη της τρέχουσας σεζόν, ο ΟΦΗ επέστρεψε. Και κάποια ψυχή, από εκεί ψηλά, πάνω από τα σύννεφα, πίνει μία γουλιά κρασί απολαμβάνοντας τη δικαίωση των «παιδιών» του.

Ένα νησί, μία ομάδα, μία αγκαλιά, για να παραφράσουμε το μότο της ΠΑΕ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-0

Τα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης

Ο Σίμος εξήγησε γιατί έβγαλε τον Βαφέα

VIDEO: Το πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες ο Μπούσης

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Πουρσανίδης

Η βαθμολογία της Super League

Ένα με τους παίκτες ο «τρελαμένος» Μπούσης!

Το μήνυμα Μπούση

Μπούσης-Παλυβός έδωσαν «ηχηρή απάντηση»

Οι δηλώσεις του Στάικου στο Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.