Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Νίκο

SMS
08:32 | 23/08/2019

Ήθελε πολύ να αγωνιστεί σε ομάδα της Αγγλίας

Κάτοικος Λονδίνου είναι και επίσημα από χθες ο Νίκος Καρέλης. Ο κρητικός επιθετικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Μπρέντφορντ, ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, την Championship. To πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ομάδα που εδρεύει σε προάστιο του Λονδίνουν να έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς στους τρεις πρώτους αγώνες.

Τα τελευταία 2 χρόνια ο Καρέλης επηρεάστηκε αρκετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε στον ΠΑΟΚ και έτσι ο 27χρονος φορ δεν έκανε όσα περίμενε. Πλέον μοιάζει έτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του. 

Παρά τις προτάσεις, δεν ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα, ούτε να πάει στην Κύπρο. Έκανε προπονήσεις στο Παγκρήτιο το προηγούμενο διάστημα και περίμενε για την καλύτερη επιλογή και αυτή ήταν από το Νησί. Ο Νίκος ταξίδεψε στο Λονδίνο και υπέγραψε με τους ''κόκκινους'' της Μπρέντφορντ συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης.

Σε δηλώσεις του στο παρελθόν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια την Premier και το Αγγλικό ποδόσφαιρο, ήταν ένα από τα όνειρα του και την δεδομένη στιγμή, φάνταζε η καλύτερη επιλογή. Χαρούμενος που όλα κύλησαν ομαλά, ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί και στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό του όνειρο.

Αυτή είναι η 6η ομάδα που θα αγωνιστεί ο Καρέλης, καθώς μετά τις ακαδημίες του Εργοτέλη και την ανδρική ομάδα, αγωνίστηκε στην Άμκαρ, στον Παναθηναϊκό, στην Γκένκ, στον ΠΑΟΚ και τώρα η Μπρέντφορντ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.