Ένα παράσημο στο πέτο

Απόψεις

Μόνο θετικές στιγμές έχει να θυμάται ο Εργοτέλης από το ταξίδι του Κυπέλλου

Στην Τρίπολη ολοκληρώθηκε η πορεία της κρητικής ομάδας στον θεσμό. Μια πορεία που δεν είχε ξεκούραστους δρόμους να διανύσει. Τουναντίον, ο Εργοτέλης βρέθηκε απέναντι σε ισχυρότερους από αυτόν και τις περισσότερες φορές ξεπερνούσε το ταβάνι του.

Το σημαντικότερο παράσημο του Εργοτέλη για την φετινή πορεία στο Κυπέλλου Ελλάδας, είναι αυτό που λέμε η ''έξωθεν καλή μαρτυρία''. Ο Εργοτέλης άφησε το στίγμα του στο θεσμό, την γεύση της ποδοσφαιρικής υγείας. Όχι μόνο σε όσους παρακολούθησαν στενά την ομάδα, αλλά και στους υπόλοιπους.

Από εκείνη την άψογη συνεργασία στο γκολ του Ιατρούδη με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο, το φοβερό διάστημα και το 3-0 επί του Άρη, το οποίο έγινε 3-2 με τον Κατσιμήτρο να υποχρεώνεται σε σπουδαία απόκρουση. Ακόμα και αυτή η στιγμή, (απόκρουση Κατσιμήτρου), μπορεί να μπει στα highlight της φετινής ''κιτρινομαυρης'' σεζόν.

Φυσικά, στην κορυφή όλων ο επαναληπτικός στο ''Γεντι Κουλέ''. Ένα τρελό ματς το οποίο τελικά ολοκληρώθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Ροβίθη. Παιχνίδι γεμάτο έντονες συγκινήσεις και αληθινούς πρωταγωνιστές.

Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης σαν ξεκάθαρο φαβορί, όμως προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι του παρ ότι η διαφορά ήταν άνιση. Όσο τυχερός μπορεί να αισθανόταν από την εξέλιξη του πρώτου αγώνα στο Παγκρήτιο, τόσο αδικεί την κρητική ομάδα το χθεσινό 4-1. Όχι ότι ο Αστέρας δεν ήταν καλύτερος, όσο γι αυτά τα δύο γκολ στο τέλος.Συνεχόμενα παιχνίδια, κλειστό rotation από τον Νίκκι Παπαβασιλείου, φυσιολογική η κούραση.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στην πορεία του πρωταθλήματος, όμως εκτιμώ ότι ο Εργοτέλης ότι και να γίνει από εδώ και πέρα οι φίλαθλοι του θα έχουν κάθε δικαίωμα να χαμογελούν, όπως στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου. Το ποτήρι είναι μισογεμάτο, ήδη, από τα τέλη του Φεβρουαρίου...

Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η χρονιά, έχει δει παίκτες του να έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά, έχει βάλει στα ταμεία του χρήματα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ από χθες δικαιούται να τοποθετήσει και ένα παράσημο στο... πέτο του γι αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη πορεία στον εφετινό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάλεψε όσο μπορούσε

Δείτε πως αποκλείστηκε ο Εργοτέλης

Υπερήφανος ο Παπαβασιλείου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.