Ένα σημαδιακό παιχνίδι

SMS
18:23 | 11/09/2019

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Ένα παιχνίδι που έφερε την πρώτη πραγματική κρίση στον ΟΦΗ του Μπούση.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΟΦΗ με τον Νίκο Παπαδόπουλος στον πάγκο έχει ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι και ετοιμάζεται για το come back στο β' γύρο του πρωταθλήματος για να μη μπει σε μπελάδες. Το ματς με τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ είναι παράσταση για ένα ρόλο: για τον ΟΦΗ, αλλά και για τον Αντίλ Ναμπί που «συστήνεται» στο κοινό της ομάδας με εξαιρετική εμφάνιση και γκολ.

Το 3-0 επισκιάζεται από το περιβόητο περιστατικό με τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικό, Χρήστο Κουτσοσπύρο. Η συνέχεια γνωστή. Το περιστατικό παίρνει διαστάσεις και ο ΟΦΗ του Μιχάλη Μπούση και της νέας εποχής αντιμετωπίζει την πρώτη του μεγάλη κρίση.

Ο ΟΦΗ είχε επιβληθεί 3-0 του Παναιτωλικού, αλλά ουδείς είχε διάθεση να πανηγυρίσει γιατί γνώριζαν τι θα ακολουθήσει. Ο Ελληνας προπονητής θα πλήρωνε το λάθος του με σκληρό τρόπο και το αποδέχθηκε όσο κι αυτό τον πλήγωσε. Για τον Μπούση ο «Παπ» ήταν πλέον το «μαύρο» πρόβατο. Το οξύμωρο, βέβαια, είναι ότι τον στήριζε και θα τον στήριζε έως τέλους. Δεν υπήρχε θέμα προπονητή και ούτε θα υπήρχε ακόμα κι αν ο ΟΦΗ έχανε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Λίγο καιρό μετά, ο Μιχάλης Μπούσης αναφερόταν για πρώτη και μοναδική φορά στο συγκεκριμένο θέμα: «Δυστυχώς έγινε ένα λάθος που το πλήρωσε μόνος του. Δεν είναι στη νοοτροπία της ομάδας μου και θα ήθελα να δώσω το βήμα και στις άλλες ομάδες. Αυτή η σελίδα έκλεισε για εμένα και την ομάδα».

Σχεδόν 8 μήνες μετά, το προσεχές Σάββατο, ο ΟΦΗ υποδέχεται ξανά τον Παναιτωλικό. Σε αυτό το διάστημα έχουν μεσολαβήσει πολλά. Βέρα-Ισις αντικατέστησαν τον «Παπ», αλλά δεν ευτύχησαν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν, ο Σίμος είναι πλέον στον πάγκο, ο Παπαδόπουλος έχει αναλάβει τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Δέλλας δεν είναι στον Παναιτωλικό και ο Όμιλος συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς το καλύτερο αύριο.

Δύο ματς με διαφορετικές συνθήκες, πλέον με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά με την ίδια σημασία. Ο ΟΦΗ παίζει για πρώτη φορά εφέτος στο Γεντί Κουλέ και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, έχοντας αφήσει πίσω του το παρελθόν. Είπαμε, ο ΟΦΗ κοιτάζει μόνο μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανυπόμονος για «Γεντί Κουλέ» ο Νάστος

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της μπουτίκ

Οι τελευταίες «πινελιές» στο «λίφτινγκ» του Γεντί Κουλέ

Μέσα Μεγιάδο και Γιαννούλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.