Ένα... σουτάκι στην Αργυρούπολη

16:56 | 22/03/2018

​Έπειτα από 4 χρόνια, το Ρέθυμνο Cretan Kings επισκέφθηκε ξανά το Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».

Όπως αναφέρει το επίσημο site της ΚΑΕ, η υποδοχή των μικρών μαθητών ήταν ιδιαίτερη θερμή για τους παίκτες Γιάννη Παναρετάκη και Άγγελο Δραγάτη, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ναταλία Βορριά και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Μάλιστα, οι καλαθοσφαιριστές της κρητικής ομάδας παρέλαβαν τα δώρα που τους προσέφεραν οι μικροί μαθητές και εν συνεχεία αφού απάντησαν στις ερωτήσεις τους, έπαιξαν το καθιερωμένο μονό στον προαύλιο χώρο του Σχολείου. Επίσης, χωρίστηκαν σε αγόρια και κορίτσια, με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος και ο ενθουσιασμός μεγάλος.

Έπειτα, οι παίκτες μας μοίρασαν αυτόγραφα, μπάλες και διχτάκια ενώ προσέφεραν στο σχολείο ένα ομοίωμα της αγαπημένης μας μασκότ, Κερατούκλη. 

Το ραντεβού των παικτών με τους μαθητές ανανεώθηκε για το Σάββατο (16.30) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», καθώς άπαντες προσκλήθηκαν στο αγώνα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κ. Κώστα Βερβερίδη και τους δασκάλους για την άψογη φιλοξενία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.