Ένας άλλος ΟΦΗ στον «τελικό» με τη Λαμία

09:00 | 29/01/2022

Στενεύουν τα βαθμολογικά περιθώρια για τον ΟΦΗ - Τα πλάνα του Νιόπλια για τον σημερινό αγώνα (15:00, live @ Capitano.gr)

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ άρχισε τους «τελικούς» στη μάχη για τα πλέι οφ. Πρώτος ο σημερινός στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα (15:00, NOVA), για την 20η αγωνιστική, με την Κρητική ομάδα να θέλει το διπλό για να ρεφάρει για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και συνάμα να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Όμιλος είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος αγωνίζεται σήμερα (15:00) στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό και έχει ένα ματς χρωστούμενο (αυτό με τον Ολυμπιακό). Πέμπτος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα στο +1 από τον ΟΦΗ (παίζει στους Ζωσιμάδες με τον Απόλλωνα, την Κυριακή), ενώ ο Άρης είναι 8ος, στο -3 από τον ΟΦΗ και με παιχνίδι λιγότερο. Όπως γίνεται αντιληπτό, το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία δεν... χωράει απώλειες βαθμών αν ο Όμιλος θέλει να μπει στα εφετινά πλέι οφ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ δεν θα έχει μεγάλη σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό. Πρώτον οι απουσίες (οι τιμωρημένοι Νέιρα, Μεγιάδο, Βούρος), δεύτερον η επιστροφή του Γκαγιέγος, τρίτον η παρθενική παρουσία στην αποστολή του Λουίζ Φελίπε και τέταρτον ο αποκλεισμός του Λουκ Καστάνιος.

Η μεγάλη αλλαγή για τον ΟΦΗ αφορά την επίθεση και δη το κέντρο της άμυνας, με τους Πασαλίδη-Διαμαντή να συνθέτον το δίδυμο των στόπερ και τους Μαρινάκη-Μπαλογιάννη τους ακραίους. Ο Γκαγιέγος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και θα πλαισιωθεί από τους ντε Γκουζμάν και Τοράλ, ο Λάμπρου και ο Τσιλιανίδης θα είναι στα δύο «φτερά» και φορ θα παίξει ο Ντουρμισάι, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τέρμα θα είναι για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπόι Βάτερμαν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ολυμπιακός 46

2. ΠΑΟΚ 37

3. ΑΕΚ 36

4. Παναθηναϊκός 30

5. ΠΑΣ Γιάννινα 27

6. Αστέρας Τρίπολης 26

7. ΟΦΗ 26

8. Άρης 23

9. Παναιτωλικός 21

10. Βόλος 21

11. Λαμία 15

12. Ιωνικός 14

13. Ατρόμητος 10

14. Απόλλων Σμύρνης 9

Το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

15:00: Λαμία-ΟΦΗ

15:00: Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

17:15: Ιωνικός-Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Φελίπε στη Λαμία ο ΟΦΗ

Τοράλ: «Κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα γκολ που έχουμε δεχθεί στα τελευταία παιχνίδια»

Οριστικό το deal με Μανδά

Η πρώτη ανάρτηση του Λουίζ Φελίπε με την φανέλα του ΟΦΗ

Το τηλεφώνημα του Καραβέλα στον Λουίζ Φελίπε

Το μήνυμα εστάλη στον Καστάνιος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.