Το τηλεφώνημα του Καραβέλα στον Λουίζ Φελίπε

SMS
22:30 | 28/01/2022

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Capitano.gr για τον ρόλο του Πέδρο Καραβέλα στη μεταγραφή του.

Ο Βραζιλιάνος φορ μίλησε σε Μέσο της Βραζιλίας για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ο Λουίζ Φελίπε επιβεβαίωσε στο tntsports ότι ο εκ των συνεργατών του Νίκου Νιόπλια του τηλεφώνησε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αποδεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ: «Μου τηλεφώνησε ο Πέδρο, ο οποίος δουλεύει στον ΟΦΗ και μου είπε ότι είναι ένα κλαμπ που έχει οργάνωση, έχουν καλή ομάδα, αλλά τους λείπει ένας παίκτης με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Δέχθηκα την πρόταση. Είναι κάτι νέο για μένα και θα είναι καλό για την ομάδα μου», τόνισε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κρητικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Εύχομαι να παίζω, να κερδίζουμε και να πετυχαίνω γκολ. Είναι αυτό που χρειάζεται το κλαμπ και θα είναι σημαντικό για μένα».

654321223432.jpg#asset:367094


Όπως είχε γράψει το Capitano.gr, για ένα εξάμηνο το 2016, στα 22 του χρόνια, ο Λουίζ Φελίπε έκανε ένα πέρασμα από την Λιμπόλο (C.R.D. Libolo), ομάδα της Ανγκόλας. Εκεί έγινε και η γνωριμία με τον Πέδρο Καραβέλα, τον νυν βοηθό προπονητή του Nίκου Νιόπλια. Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετική σχέση, τους ενώνει και η Σπόρτινγκ, με τον Καραβελα να παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της διοίκησης στον δανεισμό του παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Φελίπε στη Λαμία ο ΟΦΗ

Η πρώτη ανάρτηση του Λουίζ Φελίπε με την φανέλα του ΟΦΗ

O βοηθός του Νιόπλια πρότεινε τον Φελίπε στον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.