​Ένας διαφορετικός ΟΦΗ και μία από τα ίδια διαιτησία

Απόψεις

Η εικόνα του ΟΦΗ με τον Βόλο, η εικόνα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και η... κλασική εικόνα της διαιτησίας.

Το παιχνίδι με τον Βόλο ήταν μία καλή πρόβα ενόψει πρωταθλήματος ως προς την ένταση, τα νεύρα, τα σκληρά μαρκαρίσματα και φυσικά τη διαιτησία.

Ο διαιτητής (Καλατζής, Σακκάς και Σφυρής ήταν η τριάδα των διαιτητών) φρόντισε να αφήσει το... στίγμα του στο χθεσινό παιχνίδι επιτρέποντας το κατς των παικτών του Βόλου και... ξεχνώντας την κόκκινη κάρτα στα αποδυτήρια. Λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα το παιχνίδι γιατί ο ρέφερι δεν είχε τα κότσια -ή την ικανότητα και τούτο είναι χειρότερο- να επιβληθεί και να κάνει τα αυτονόητα. Κόκκινη εκεί που έπρεπε και δεν θα βλέπαμε αυτή την παρωδία, που ορθώς χαρακτήρισε ο Νίκος Νιόπλιας.

Θα πείτε μα καλά ασχολείσαι με τη διαιτησία σε ένα φιλικό παιχνίδι; Για να φτιάξουμε το ρημάδι το ποδόσφαιρο και για να μη μένουμε μόνο στις viral φωτογραφίες από τραπέζια με όλους τους προέδρους των ομάδων, πρέπει πρωτίστως να αλλάξει η διαιτησία. Κάτι τέτοιοι διαιτητές σαν τον κύριο στο Πανθεσσαλικό θα έβλεπαν τα παιχνίδια από την τηλεόραση, τόσο απλά.

Οσον αφορά στον ΟΦΗ και ό,τι άφησε το παιχνίδι με τον Βόλο ας μείνουμε στα λόγια του Νιόπλια πως η ομάδα του θα είναι διαφορετική στο πρωτάθλημα. Με τον Ντίκο να μπαίνει ολοένα περισσότερο στην ομάδα, τον Θοράρινσον να έρχεται για να δώσει λύσεις στα αριστερά και τους υπόλοιπους που θα έρθουν να ενισχύουν κι άλλο τον ΟΦΗ (δεξί μπακ, επιθετικός και πιθανόν ένας ακόμη μέσος), η ομάδα που θα δούμε στο πρωτάθλημα -όχι τόσο στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, αλλά στη συνέχεια- δεν θα έχει σχέση με ό,τι παρακολουθήσαμε σε Ολλανδία και Πανθεσσαλικό και με ό,τι θα δούμε στο φιλικό του προσεχούς Σαββάτου με την Επισκοπή. Εκτός αν νομίζετε πως θα ξαναδούμε αριστερό χαφ τον Μπαλογιάννη ή θα ξαναδούμε τον ΟΦΗ να παίζει χωρίς κλασικό φορ.

Η συζήτηση που χωράει εδώ είναι η περίφημη καθυστέρηση στις μεταγραφές για να ολοκληρωθεί τον ρόστερ και να δούμε τον κανονικό ΟΦΗ. Ο κανονικός ΟΦΗ φαίνεται πως θα μοντάρεται στα επίσημα παιχνίδια και αυτό ελλοχεύει κινδύνους. Εδώ θα είμαστε να τα σχολιάζουμε, ας κρατήσουμε πως η Κρητική ομάδα ενισχύεται και κάνει μεταγραφές για να υπηρετήσουν αυτό ακριβώς που έθεσαν ως στόχο οι επικεφαλής (λύσεις και ποιότητα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήττα του ΟΦΗ από τον Βόλο

Σύρραξη μετά από σκληρό φάουλ στον Τοράλ!

ΟΦΗ-Βόλος 1-2: Tα γκολ, τα νεύρα και τα highlights του φιλικού

Νιόπλιας: «Ηταν παρωδία, χωρίς διαιτητή θα ήταν καλύτερα»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.