Ένας Έλληνας απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου!

08:22 | 14/01/2021

Η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε στα πέναλτι από το Κίελο, για τον θεσμό του Κυπέλλου

Οι Βαυαροί που σήκωσαν ό,τι κούπα υπήρχε το 2020, ξεκίνησαν το 2021 με αποκλεισμό στο κύπελλο από το Κίελο. Η Χολστάιν Κίελ, ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και παλεύει για να κερδίσει την άνοδό της στη Bundesliga, απέκλεισε στα πέναλτι (6-5) τη μεγάλη Μπάγερν Μονάχου.Η ομάδα του Χολστάιν είχε πρωταγωνιστή, μάλιστα, έναν Έλληνα, τον 28χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Γκέλιο!

Μέχρι το 94ο λεπτό η Μπάγερν κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της ούσα μπροστά στο σκορ με 2-1 επί του Κιέλου. Η ομάδα της Bundesliga 2 ισοφάρισε στο 90+5' τους Βαυαρούς, έστειλε το ματς στην παράταση, κράτησε ως το τέλος και έκανε το απίθανο Τερματοφύλακάς της ένα «δικό μας» παιδί, ο Έλληνας Γιάννης Γκέλιος, 28χρονος γκολκίπερ που αγωνίζεται εκεί από το 2019, ενώ στη Γερμανία κάνει καριέρα από το 2012, όταν έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Άουγκσμπουργκ.


Στο 14’ ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ, αλλά στο 37’ ισοφάρισε ο Μπαρτέλς. Στο 47’ ο Σανέ έκανε το 1-2, όμως, στο 95’ Βαλ ισοφάρισε και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε το σκορ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου το Κίελο δεν άφησε τη σπουδαία ευκαιρία να χαθεί, επικράτησε με 6-5 και είναι στην επόμενη φάση!

Με πρωταγωνιστή τον Γκέλιο, ο οποίος έχει γίνει πλέον ήρωας και συζητείται σε όλη τη Γερμανία. Ο Γκέλιος παίζει στο Κίελο από το 2019, ενώ από το 2012 μέχρι να πάρει μεταγραφή, ήταν στην δεύτερη ομάδα της Άουγκσμπουργκ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.