​Ένας «Γκαγιέγος» που θα επαναφέρει την ισορροπία στο κέντρο

Απόψεις

Ο ΟΦΗ καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκαγιέγος με παίκτη που θα «δέσει» το κέντρο της ομάδας.

Βούρος, Φελίπε και Λάμπρου είναι στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες στον ΟΦΗ και είναι λογικό, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει και η Κρητική ομάδα έχει και με άλλα πράγματα να ασχοληθεί.

Οι τρεις περιπτώσεις θα διαμορφώσουν ανάλογα τις επόμενες κινήσεις, ωστόσο υπάρχουν και αυτές που δεν χρειάζονται κάποια αναμονή. Πάμε στο δεδομένο και το δεδομένο είναι ότι ο ΟΦΗ αναζητά τον αντικαταστάτη του Γκαγιέγος.

Η φυγή του φάνηκε, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσε τον MVP της περσινής περιόδου και ο ΟΦΗ απώλεσε το αμυντικό του transition κάτι που του στέρησε βαθμούς και έφερε απογοητευτικές εικόνες με αποκορύφωμα τα πλέι άουτ.

Σε συνδυασμό με την κατακόρυφη πτώση του ντε Γκουζμάν, ο Μεγιάδο βρέθηκε ξάφνου ολομόναχος στη μεσαία γραμμή να προσπαθεί να βγάλει εις πέρας το ανασταλτικό κομμάτι δίχως να έχει άξιο συμπαραστάτη. Κι αυτόν ακριβώς τον άξιο συμπαραστάτη αναζητά ο ΟΦΗ που θα κάνει τη διαφορά και θα καλύψει το κενό του Γκαγιέγος.

Στο θέμα της δημιουργίας από τον άξονα ο Όμιλος δεν έχει θέμα. Νέιρα και Τοράλ κάνουν τη διαφορά. Πίσω τους είναι το πρόβλημα και η εύρεση ενός ποδοσφαιριστή για "6-8" αποτελεί κρίσιμο ζήτημα.

Θυμηθείτε, για παράδειγμα, την εικόνα του ΟΦΗ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Αφήστε στην άκρη το 3-0 και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, αφήστε στην άκρη και τον ανεκδιήγητο Φωτιά και φέρτε στο μυαλό σας το συνολικό παιχνίδι της ομάδας του Νιόπλια. Με Μεγιάδο και Γκαγιέγος μαζί και έναν εξαιρετικό ντε Γκουζμάν, ο οποίος σε αυτό το ματς ίσως έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ. Μετά ήρθε η ίωση και η πτώση. Εκείνο το παιχνίδι, λοιπόν, και η μεσαία γραμμή της Κρητικής ομάδας πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό για την επόμενη μέρα. Αυτός ο ΟΦΗ της Τούμπας που άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά έφυγε με το πλασματικό 3-0 πρέπει να είναι ο ΟΦΗ της νέας χρονιάς ειδικά σε παιχνίδια σαν κι αυτό που έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Λάμπρου και τον Φελίπε, ανεξάρτητα από την απάντηση του Βούρου, ανεξάρτητα από τις άλλες μεταγραφικές προσθήκες, το βάρος πέφτει στον άξονα για να αποκτηθεί ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά του Γκαγέγιος, ο οποίος θα φέρει την αμυντική ισορροπία. Δεν αποκλείεται να γίνουν δύο προσθήκες σε αμυντικούς μέσους, αλλά δεδομένα ο ΟΦΗ αναζητά τον έναν και καλό για να "δέσει" ξανά το κέντρο. Κι εδώ είναι το μεγαλύτερο στοίχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Superleague ανακοίνωσε ότι ο Βούρος είναι ο MVP του ΟΦΗ

Το θέμα του Βούρου πρέπει να τελειώσει άμεσα

Η άμυνα, ο Βούρος και οι προσθήκες


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.