Το θέμα του Βούρου πρέπει να τελειώσει άμεσα

ΟΦΗ

Το ζήτημα του Πραξιτέλη Βούρου πρέπει να τελειώσει άμεσα και ο ΟΦΗ να κοιτάξει την επόμενη μέρα: με ή χωρίς τον Έλληνα αμυντικό.

Τα μεταγραφικά του ΟΦΗ βρίσκονται σε εξέλιξη (το ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη δεν σημαίνει πως δεν έχουν γίνει κινήσεις), αλλά αυτή την περίοδο το πιο "καυτό" ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει η Κρητική ομάδα είναι του Πραξιτέλη Βούρου.

Ο ΟΦΗ έχει κάνει αυτό που έπρεπε από την πλευρά του, με μία σημαντική πρόταση που αγγίζει τα 200 χιλιάρικα, για να κρατήσει τον Έλληνα αμυντικό, ωστόσο απάντηση ακόμα δεν έχει και όσο το θέμα δεν τελειώνει τόσο αποκτά διαστάσεις... θρίλερ.

Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή περιμένει τον Βούρο και την απάντησή του για να δει πως θα κινηθεί στη συνέχεια σε ό,τι έχει να κάνει με το αμυντικό κομμάτι της ομάδας. Ο Ντρέσεβιτς, για τον οποίο διαβάσατε το σαββατοκύριακο, είναι μία περίπτωση που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι, αλλά ενδεχομένως να προκύψει ανάλογα το θέμα του Βούρου. Ο Όμιλος δεν μπορεί να περιμένει για πολύ τον Έλληνα αμυντικό και είναι πολύ πιθανό εντός αυτής της εβδομάδας να έχουμε εξελίξεις. Κακά τα ψέματα είναι επιτακτική ανάγκη για τον ΟΦΗ να υπάρξουν εξελίξεις και να δοθεί απάντηση από τον ποδοσφαιριστή γιατί πρόκειται για μία σημαντικότατη μονάδα του ρόστερ και αν αποχωρήσει θα πρέπει να αντικατασταθεί επάξια για να μην φανεί το κενό και για να μην υπάρξουν γκρίνιες.

Μαζί με τον Φελίπε και τον Λάμπρου είναι, όπως έχουμε γράψει, τρία "καυτά" ζητήματα μόνο που σε σχέση με τους άλλους δύο η διαφορά έχει να κάνει με τον χρόνο. Με Φελίπε και Λάμπρου δηλαδή το θέμα θα τραβήξει από τη στιγμή που και οι δύο είναι δανεικοί και δεν έχει τον πρώτο λόγο ο ΟΦΗ. Για τον Βούρο, όμως, είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να γίνει σίριαλ.

Αίσθηση είναι πως αυτή την εβδομάδα αναμένεται να μπει ένα τέλος στην υπόθεση, θετικό ή αρνητικό, ώστε ο Όμιλος να κοιτάξει την επόμενη μέρα: με ή χωρίς τον κορυφαίο παίκτη του την περσινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με 0/3 θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!

Το κρίσιμο θέμα με τον Βούρο και το στοίχημα του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.