Ένας Νιόπλιας δεν φέρνει την άνοιξη... πια!

22:09 | 21/02/2021

ΟΦΗ όπως λέμε... ο χορός του Ζαλόγγου. Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Το ψυχολογικό μασάζ στα αποδυτήρια του ΒΑΚ κράτησε δεν κράτησε 3 λεπτά, όσα χρειαζόταν στην πρώτη σέντρα προς την περιοχή του ΟΦΗ για να μπει το γκολ του ΠΑΣ!

Μια ομάδα που βολοδέρνει, σιγοσβήνει αγώνα με τον αγώνα, αυτήν έβγαλε σε έναν ακόμη αγώνα στους Ζωσιμάδες ο ΟΦΗ. Άγνωστο τι κάνουν στις προπονήσεις και τι λένε στα αποδυτήρια, μάλλον έχουν κι οι παίκτες πια δεχτεί πως δεν σώζεται με τίποτα η φετινή χρονιά.

Αν το ζητούμενο ήταν να βγάλουν αντίδραση οι παίκτες του ΟΦΗ σ’ ένα κομβικό παιγνίδι όπως ήταν εκείνο των Ιωαννίνων, προφανώς δεν έχουν να βγάλουν το παραμικρό παρά μόνο την ψυχή όλων μας που τους παρακολουθούμε! Αλήθεια είναι εικόνα αυτή παικτών που νιώθουν πως η ομάδα παίζει για τη ζωή της; Είναι αντιμετώπιση μιας δύσκολης κατάστασης που σημαντικό μερίδιο ευθύνης φέρνουν και οι ίδιοι; Έτσι νομίζουν πως θα σώσουν την παρτίδα;

Είναι τελικά πιο άσχημη η κατάσταση στον ΟΦΗ απ’ ότι καταλαβαίνουμε και δεν ξέρω αν η παρουσία ενός Νιόπλια στον πάγκο μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο που Κυριακή με Κυριακή έρχεται και πιο κοντά. Ναι το Νίκο Νιόπλια που οι πληροφορίες τον ήθελαν να σκέφτονται να τον απομακρύνουν από την ομάδα πριν δυο-τρεις εβδομάδες... αυτόν κάλεσαν τώρα να κάνει άραγε τι; Σε ρόλο εμψυχωτή; Δυστυχώς έχουν χάσει οι διοικούντες τα αβγά και τα πασχάλια κι εμείς την ομάδα μας!

Για να σωθεί ο ΟΦΗ θέλει (ή μάλλον ήθελε) 11 καμικάζι που να παλεύουν, να δαγκώνουν και να βγάζουν φωτιές μέσα στο γήπεδο. Αντιθέτως είδαμε 11 ταλαιπωρημένες... Σουλιώτισσες, που σαν έτοιμες από καιρό αποχαιρετούσαν γοερά το μάταιο τούτο κόσμο, αδύναμοι να αντιδράσουν μπροστά στο επερχόμενο μοιραίο!

Δυστυχώς πια η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη, δεν σώζεται παρά μόνο με 11 Νιόπλιες αλλά μέσα στο τερέν! Εκείνοι, όμως, που κάνουν κουμάντο φρόντισαν να τη γεμίσουν με άκαπνους και αμούστακα... λουστείτε τα τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδήσεις για τον ΟΦΗ

ΠΑΣ-ΟΦΗ 1-0

Σίμος: «Τα λόγια περιττεύουν»

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Νέιρα

Η παρουσία του Νιόπλια στον πάγκο και η εξήγηση

Μπαλογιάννης: «Είμαστε ΟΦΗ και θα το ανατρέψουμε»

Η βαθμολογία - παρέμεινε στα χαμηλά ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.