Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στα Χανιά

10:04 | 29/08/2019

Στα Χανιά επέστρεψε ο Ισπανός Μάριο Μαρτίνεθ

Μέλος της Χανιώτικης ομάδας είναι και επίσημα ο Ισπανός χαφ Μάριο Μαρτίνεθ (Mario Martinez Rubio), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο. Ο Μαρίο Μαρτίνεθ επέστρεψε στην κρητική ομάδα, μετά τη σεζόν 2016-2017.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 25 Μαρτίου 1985 στη Σόρια ο Μάριο είναι παλιός γνώριμος της ομάδας μας (και κάτοικος Χανίων τα τελευταία χρόνια), όντας εκ των κορυφαίων παικτών τη σεζόν 2016-17, όπου μέτρησε 29 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ στη Football League και 5 συμμετοχές με 2 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία του άρχισε από την ομάδα της γενέτειράς του, τη Νουμάνθια, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Primera Division, κάνοντας ντεμπούτο σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου το 2006. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Λας Πάλμας και Ζαμόρα, για να επιστρέψει στη Νουμάνθια και να συνδέσει το όνομά του με μία σπουδαία και ιστορική επιτυχία της ομάδας. Τον Αύγουστο του 2008 πέτυχε το γκολ με το οποίο υποχρεώθηκε η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε ήττα με 1-0, σε μια χρονιά που κατέκτησε το τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ). Επόμενος σταθμός του ήταν η Ρεάλ Ουνιόν, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας τη σεζόν 2012-13 όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Α' Κύπρου). Ακολούθησε το πέρασμά του από την Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), η σύντομη θητεία στην Ταραθόνα. Τον Οκτώβριο του 2014 μετακόμισε στην Κολομβία για να αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην Τζαγκουάρες, ενώ επόμενος σταθμός του ήταν η Βολιβία και η Μπλούμινγκ Σάντα Κρουζ, στην οποία αναδείχθηκε MVP, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Τον Ιανουάριο του 2016 συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας με την ιστορική Μποαβίστα, σημειώνοντας 1 γκολ σε 13 εμφανίσεις.  Τη σεζόν 2016-2017 εντάχθηκε τον Κισσαμικό και ακολούθησαν οι ομάδες Πουέρτο Ρίκο (North American Soccer League), Ολίμπια Γκρούντζιαντζ (Πολωνία). Τον Νοέμβριο του 2018 εντάχθηκε στην Καλαμάτα (7 συμμ. - 2 γκολ στη Γ' Εθνική) και λίγους μήνες μετά πήρε μεταγραφή στον Αήττητο Σπάτων, όπου μέχρι την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα πρόλαβε να σημειώσει ένα γκολ σε 4 παιχνίδια.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μάριο Μαρτίνεθ δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στα Χανιά. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί με την ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Γνωρίζω την ομάδα και το πώς δουλεύει και είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.