Ενδιαφέρον από Αυστραλία για Σαρδινέρο

ΟΦΗ

Εξελίξεις αναμένονται με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ.

Το Capitano.gr σας έχει ενημερώσει ότι μετά το Φάμπιο Στάρτζεον, ο Όμιλος δεν αποκλείεται να πουλήσει ακόμη ένα ποδοσφαιριστή του, ο οποίος έχει μια καλή προσφορά στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύλλογος από τη μακρινή Αυστραλία έχει στη λίστα του τον Αντριάν Σαρδινέρο και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον έμπειρο παίκτη των «ασπρόμαυρων».

Ο Σαρδινέρο είναι θετικός σ’ αυτή την προοπτική, προφανώς επειδή η πρόταση είναι πολύ συμφέρουσα για τον ίδιο στο οικονομικό κομμάτι.

Και… κάπου εδώ στην υπόθεση μπαίνει και ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου ενδεχομένως να μην έχει ακόμη κάτι επίσημο, κάτι… χειροπιαστό, οπότε προς το παρόν τηρείται στάση αναμονής.

Ο Όμιλος δεν κλείνει το δρόμο κανενός, άρα σε περίπτωση που όντως το… φλερτ είναι ουσιαστικό, θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα πριν την τελική ετυμηγορία.

Αν, δηλαδή, πάρει ένα ικανοποιητικό ποσό, τότε θα… ανάψει το πράσινο φως. Το συμβόλαιο του Σαρδινέρο, άλλωστε, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, οπότε ο ποδοσφαιριστής μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει όπου θέλει.

Δε θα ήταν, έτσι, σωστό για τους «ασπρόμαυρους» να χάσουν τον παίκτη, χωρίς το παραμικρό κέρδος. Η υπόθεση, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να διαλευκανθεί το… τοπίο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.