Ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα

08:06 | 01/08/2019

Ο μεγάλος αριθμός παικτών στο ρόστερ δημιουργεί συνωστισμό και στον ΟΦΗ έρχονται και αποχωρήσεις.

Η οριστική διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού της νέας σεζόν εκτός από μεταγραφές, περιλαμβάνει και «διαζύγια» στον Όμιλο.

Ο ΟΦΗ διαθέτει πλέον μαζί με τον Φιγκεϊρέδο 29 ποδοσφαιριστές και σύντομα το νούμερο αυτό θα μεγαλώσει κι άλλο.Οι επόμενες προσθήκες δεν αργούν, αφού θ’ ανακοινωθούν άμεσα 1 τερματοφύλακας και 2 στόπερ, ενώ κοντά βρίσκεται και ο Αποστολόπουλος από τον Πανσερραϊκό, όπως έχει αποκαλύψει το Capitano.gr.

Και λογικά θα γίνουν 1-2 ακόμη κινήσεις, αφού εκκρεμεί η περίπτωση Γιακουμάκη, αλλά και μία ακόμη ανοικτή υπόθεση, που φαίνεται ν’ αφορά έναν αμυντικό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπό αυτές τις συνθήκες προκύπτει υπεραριθμία και για να υπάρξει ισορροπία πρέπει να μειωθούν οι παίκτες.

Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, εδώ και μερικές ημέρες 4-5 ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση να ψάξουν για να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν πρόκειται για τους πέντε μικρούς (Σηφάκη, Περδίκη, Σουρνάκη, Νοικοκυράκη, Καλαϊτζάκη), που ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία.

Ο πρώτος, που είχε ενημερωθεί εξ’ αρχής ότι δεν υπολογίζεται, είναι ο Πέρσον, ο οποίος μετά και τον ερχομό του Φιγκεϊρέδο, δε θα βρει χρόνο και θέση στο ρόστερ.

Μένει, έτσι, να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι επόμενοι και αν φυσικά η λίστα περιλαμβάνει εκπλήξεις με κάποιο «ηχηρό» όνομα.

Το γεγονός, βέβαια, ότι ενημερώθηκαν πως δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, δε σημαίνει πως η αποχώρηση τους (ακόμη και ως δανεικοί) είναι απλή. Και αυτό γιατί άπαντες δεσμεύονται με συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει Βραζιλιάνο επιθετικό ο ΟΦΗ

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ εν δράσει

Σάμπα-Τάνγκο στον ΟΦΗ... σημειώσατε Χ

Και Φιγκεϊρέδο και Γιακουμάκη

Kέρδισε πόντους ο Πέρσον

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.