Από τη Λιθουανία ο νέος επιθετικός του ΟΦΗ!

12:01 | 31/07/2019

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον ΟΦΗ για την παραχώρηση του 23χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Φιγκεϊρέδο.

Από τον ΟΦΗ το περιμέναμε... από τη Ζαλγκίρις μας ήρθε. Η λιθουανική ομάδα «έριξε» τη βόμβα το πρωί της Τετάρτης και ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την κρητική ομάδα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να ταξιδέψει στην Κρήτη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη νέα του ομάδα και να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο πήγε στη Ζαλγκίρις το 2019 και σε 17 αγώνες σκόραρε 10 γκολ. Εφέτος άχισε τη σεζόν παίζοντας με τους «πράσινους» στα προκριματικά του Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Μάλιστα, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο επίσημο σάιτ, αυτός ήταν και ο τελευταίος του αγώνας με την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζαλγκίρις θα αγωνιστεί με την Panevezys, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Κρήτη για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και αν όλα πάνε καλά θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη απόκτηση επιθετικού, μετά τον Δημήτρη Μάνο, ενώ εκκρεμεί πάντα και η περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν υπάρχει ακόμα με την ΑΕΚ.

ΦΙΓΚΕΡ-FB.jpg#asset:114458

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγωνία του Γιακουμάκη και η «δύσκολη» ΑΕΚ

Στην Ολλανδία απέκτησε «ταυτότητα»

Πότε παρουσιάζεται ο Σίμος

Oι αριθμοί των φιλικών

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.