Ενισχυμένος κόντρα στον Ατρόμητο

21:00 | 24/09/2020

Μπορεί να «καίει» το θέμα του φορ, αλλά ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι

Στον ΟΦΗ το θέμα του φορ και συγκεκριμένα των Μπου και Ρετέγι είναι στην επικαιρότητα, αλλά υπάρχει και αγωνιστική υποχρεώση μπροστά και μάλιστα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή.

Μετά το διπλό στη Λαμία ο Όμιλος επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ», πάλι χωρίς κόσμο ελέω κορωνοϊού, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να διατηρηθεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Απέναντι μία σκληροτράχηλη ομάδα που είναι ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την ισοπαλία στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και «τραυματισμένη» μετά την αποχώρηση του Βέλλιου.

Το θετικό για τον ΟΦΗ είναι ότι με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις πηγαίνει ενισχυμένος στο συγκεκριμένο ματς. Δεν είναι μόνο ο Σολίς που έτσι κι αλλιώς έχει μπει κανονικά στην ομάδα και «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας, αλλά και ο Στράτζεον, αλλά και ο Γιάννου. Φυσικά υπάρχει και ο Λυμπεράκης, ο οποίος ενσωματώθηκε την Τετάρτη με τον ΟΦΗ και φαντάζει δύσκολο να είναι στην αποστολή. Μένει, βέβαια, να δούμε αν θα είναι και ο Γιάννου στους εκλεκτούς του προπονητή του Ομίλου.

Στα της προπόνησης της Πέμπτης το απόγευμα στο ΒΑΚ ο Γιώργος Σίμος είδε τον Νέιρα να προπονείται κανονικά, ενώ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (24/9), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (27/9) με τον Ατρόμητο στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Juan Neira προπονήθηκε κανονικά , ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Felipe Souza. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικής και μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (25/9), στις 17:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μάνατζερ βάζουν «εμπόδια» στην υπέρβαση του ΟΦΗ

Το πάρε - δώσε του ΟΦΗ: Μια... άλλη ομάδα!

Ατρόμητος: Με το μυαλό στον ΟΦΗ και τον... επιθετικό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.