Οι μάνατζερ βάζουν «εμπόδια» στην υπέρβαση του ΟΦΗ

SMS

Οι εκπρόσωποι των Μπου και Ρετέγι δυσκολεύουν… τη ζωή του Ομίλου.

Ο ΟΦΗ προσπαθεί να «κλείσει» μια σημαντική μεταγραφή για την επίθεση του, όπως αποκάλυψε το Capitano.gr, με τους δύο Αργεντινούς της Μπόκα Τζούνιορς να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις, ωστόσο το κοινό τους στοιχείο είναι πως θέλουν πολλή δουλειά για να τελειώσει κάποια εξ’ αυτών θετικά για τους «ασπρόμαυρους».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος ασχολήθηκε αρχικά με τον Βάλτερ Μπου, ο οποίος είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνει και ήταν μια υπόθεση, που θεωρητικά έμοιαζε πιο… βατή.

Ο 27χρονος επιθετικός… θυμίζει Σολίς, αφού παραχωρείται διαρκώς δανεικός και δεν έχει αγωνιστεί αρκετά στους «Γενοβέζους».

Ατζέντης του, ωστόσο, είναι ο Κρίστιαν Μπράγκαρνικ, ο οποίος θεωρείται ένα «δυνατό» όνομα στην πατρίδα του. Μπορεί ο εκπρόσωπος του Μπου να θέλει να φέρει τον παίκτη στην Ευρώπη, όμως η προοπτική της Ελλάδας δεν τον ενθουσιάζει και απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΟΦΗ.

Ο Μπράγκαρνικ κάνει… δουλειές στην Ισπανία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, και η Έλτσε είναι ένας πιθανός προορισμός για τον λατινοαμερικανό στράικερ.

Όσον αφορά, τώρα, στον Ματέο Ρετέγι, ήταν από την αρχή μια ξεχωριστή υπόθεση και αυτό το γνωρίζουν στον Όμιλο… από πρώτο χέρι.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο, στην Μπόκα τον πιστεύουν και στα 21 του είναι ήδη περιζήτητος. Όταν, μάλιστα, ολόκληρος Φραντσέσκο Τότι «σκηνοθετεί» το πως θα προαναγγείλει τη συνεργασία του με τον νεαρό στράικερ, τότε εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πως… κάτι κάνει καλά.

Η ομάδα του Σίμου, πάντως, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να πείσει τον «Capitano» και τον Ρετέγι να πουν το «ναι», αν και ο θρύλος της Ρόμα φαίνεται να έχει ήδη έτοιμες τις προτάσεις από Ιταλία μεριά.

Μπροστά σ’ αυτά τα… μεγέθη, βέβαια, ο ΟΦΗ έχει ν’ αντιπαρατάξει τον Γιώργο Σαμαρά. Ο «Sam» και… όνομα έχει και ιδιαίτερα ικανός είναι στις διαπραγματεύσεις είναι. Οπότε όλα θεωρούνται πιθανά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ρετέγι και το «μπαμ» του ΟΦΗ

Είπε «όχι» ο Μπου, πάει για Ρετέγι ο ΟΦΗ!

Πως προανήγγειλε τον Ρετέγι ο μεγάλος «Capitano»!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.