Ενισχυμένος με ΠΑΣ ο ΟΦΗ - Η αποστολή

18:19 | 07/01/2022

Μέσα Τοράλ, Μεγιάδο, Ντουρμισάι - Δείτε όλες τις επιλογές του Νίκου Νιόπλια

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής την αποστολή του ΟΦΗ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Εκτός έμεινε ο Νίκος Μαρινάκης που κρίθηκε ανέτοιμος λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, εκτός έμεινε και ο Διαμαντής. Αντίθετα, επιστρέφουν Τοράλ, Μεγιάδο, Ντουρμισάι.

H αποστολή του ΟΦΗ:

Το δελτίο Τύπου της κρητικής ΠΑΕ:

Το απόγευμα της Παρασκευής (7/1) έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό (8/1, 17:15) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία επιστρέφει ο Jon Toral, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Miguel Mellado, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη και ο Βασίλης Σηφάκης, έχοντας αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει τους: Waterman, Σηφάκη, Πασαλίδη, Selimovic, Βούρο, Γιαννούλη, Κοροβέση, Μπαλογιάννη, Neira, Nabi, Gallegos, Toral, Στάικο, Mellado, De Guzman, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδη, Γρίβα και Castaignos.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.