Διπλή ενίσχυση για το Δειλινό!

17:40 | 05/06/2018

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, το Δειλινό έχει συμφωνήσει να εντάξει στο δυναμικό του τους δύο νεαρούς αθλητές της Πεδιάδας

Δυναμικά και με εγρήγορση συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει Γ' Εθνικής, η ομάδα μπάσκετ του Δειλινού. Πέρα από τις ανανεώσεις στο ήδη υπάρχων ρόστερ, η διοίκηση της Ηρακλειώτικης ομάδας έχει ξεκινήσει από νωρίς και τις προσθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, η ομάδα του Δειλινού έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της ΑΟΧ Πεδιάδας, για την απόκτηση του 20χρονου σέντερ (1.96) Αλέξη Σπηλιόπουλου ενώ είναι κοντά και στον 18χρονο (1.98) Δαμιανό Στέβοβιτς. Ταλαντούχοι και οι δύο, σε πολύ καλή ηλικία βρίσκονται στα ''θέλω'' του Γιώργου Γωνιωτάκη. 

Ο Σπηλιόπουλος πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Πεδιάδας στα παρκέ της ΕΚΑΣΚ , αγωνίστηκε βασικός στη θέση ''5'' για την ομάδα της Χερσονήσου, ενώ ο 18χρονος Στέβοβιτς έχει δείξει καλά στοιχεία, έπαιξε δανεικός στον Ηρόδοτο από την Πεδιάδα. Αμφότεροι, έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους ''πράσινους'' και αναμένεται η οριστικοποίηση των μεταγραφών τις επόμενης ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην μετακίνηση των δύο πλευρών δεν στάθηκε εμπόδιο ο σύλλογος της Χερσονήσου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.