Η αναβολή φέρνει...«συνωστισμό» στο Γεντί Κουλέ

SMS
09:20 | 21/12/2018

Η αναβολή της 15ης αγωνιστικής φέρνει τον ΟΦΗ μπροστά από το ίσως κρισιμότερο εννιάμερο της περιόδου.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δε θα γίνει το Σάββατο (21/12), λόγω της αποχής των διαιτητών ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον Θανάση Τζήλο. Ο Όμιλος, έτσι, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League, επιστρέφουν στη δράση το… 2019.

Σε περίπτωση αναβολής αγωνιστικής του πρώτου γύρου, ο ΚΑΠ ορίζει να διεξάγεται εμβόλιμα, προκειμένου να μην υπάρξει διαφοροποίηση του προγράμματος. Αν, έτσι, επαληθευτούν τα «σενάρια», η 15η «στροφή» του πρωταθλήματος θα «τοποθετηθεί» από τη διοργανώτρια το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου.

Και σε μια τέτοια περίπτωση, ο Όμιλος θα βρεθεί μπροστά στο σπουδαιότερο εννιάμερο της σεζόν, σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο. Γιατί πολύ απλά σ’ αυτό το διάστημα θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ», η εξέλιξη των οποίων θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα πορεία του.  

Στις 12 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Πανιώνιο για την πρεμιέρα του β’ γύρου, στις 20 του ίδιου μήνα ακολουθεί το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και απομένει να φανεί αν ανάμεσα τους μπει… σφήνα το παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο ο ΟΦΗ καλείται να παρουσιάσει υψηλό δείκτη ετοιμότητας, αγωνιστικής και πνευματικής, αφού στις… non stop αναμετρήσεις στο «σπίτι» του πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της γενικής κατάταξης. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.