Ένοχος ο Μαγκουάιρ!

19:37 | 25/08/2020

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Σύρου τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ για δωροδοκία, εξύβριση και σωματικές βλάβες!

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές κατά την σύλληψή του και επαναλαμβόνεμενες απόπειρες δωροδοκίας.

Την Πέμπτη (20/8) ο Μαγκουάιρ συνελήφθη στην Μύκονο έπειτα από καυγά με συμπατριώτες του και έχοντας χτυπήσει μαζί με την παρέα του αστυνομικό. Ο 27χρονος αμυντικός και αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος, παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τελικά, ο Χάρι Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές κατά την σύλληψή του και επαναλαμβόνεμενες απόπειρες δωροδοκίας.

Στην αγόρευση του, ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Αναγνωστάκης αμφισβήτησε το σύνολο του κατηγορητηρίου και τόνισε πως η σύλληψη ήταν παράνομη, αφού κανείς εκ των τριών συλληφθέντων δεν προκάλεσε την συμπλοκή.

Ο δικηγόρος αμφισβήτησε επίσης το ενδεχόμενο δωροδοκίας, αλλά και σωματικών βλαβών, αφού όπως τόνισε η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει πως οι κατηγορούμενοι ήταν αυτοί που υπέστησαν βία.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης ζήτησε την αθώωση των τριών κατηγορουμένων, όμως η αγόρευση του φαίνεται πως δεν βρίσκει σύμφωνο τον Εισαγγελέα που εισηγήθηκε την ενοχή και των τριών, κάτι που σημαίνει πως ο Χάρι Μαγκουάιρ κινδυνεύει πια με αυστηρές ποινικές κυρώσεις.

Επίσης ένοχοι για όλες τις κατηγορίες κρίθηκαν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο αδερφός του Μαγκουάιρ κι ένας φίλος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά τους μπελάδες στη Μύκονο, στην αποστολή της Εθνικής ο Μαγκουάιρ!

Μαγουάιρ: Ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή της δίκης

Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ

Μαγκουάιρ: Το video της μεταγωγής του στον εισαγγελά Σύρου

O «άτακτος» Μαγκουάιρ: Η καταδίωξη στη Μύκονο και η απόπειρα χρηματισμού

Μαγκουάιρ - Μύκονος: Επιβεβαιώνει τη σύλληψη η Μάντσεστερ

Συνελήφθη στη Μύκονο ο Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.