Ενός λεπτού σιγή στα γήπεδα του Ηρακλείου

20:19 | 31/01/2020

Στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι σε όλα τα ματς του ηρακλειώτικου τοπικού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή το σαββατοκύριακο.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε τη δίκη του μεγάλη ιστορία στο χώρο του κρητικού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου και η απουσία του πλέον είναι τεράστια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Τo Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με αισθήματα πένθους και οδύνης πληροφορήθηκε τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, παλιού προπονητή ποδοσφαίρου, προέδρου και ιδιοκτήτη του Lido Soccer, Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτέλεσε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε χιλιάδες παιδιά να γαλουχηθούν στο ποδόσφαιρο.

Οι εγκαταστάσεις του Lido Soccer που με τόσο μεράκι δημιούργησε αποτελούν κυψέλη των νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων και το όραμα του Δημήτρη Παπαδόπουλο ήταν κοινό με το όραμα της ΕΠΣΗ για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, την ανάδειξη νέων παιδιών, την στήριξη στις υποδομές.

Ως ελάχιστος φόρος τιμής από την ΕΠΣΗ θα τηρηθεί στην μνήμη του ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του σε όλα τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων του σαββατοκύριακου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα οικεία του πρόσωπα ενώ σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Η ΕΠΣΗ αποχαιρετά μια τεράστια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου μας και η παρακαταθήκη που αφήνει σε εμάς και στα παιδιά μας είναι ανεκτίμητη…

Καλό ταξίδι Δημήτρη Παπαδόπουλε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πένθος: «Έφυγε» ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Η ανακοίνωση του Λίντο για τον Παπαδόπουλο

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

Το συγκινητικό «αντίο» του ΟΦΗ στον Παπαδόπουλο

Η ανακοίνωση του Λίντο για τον Παπαδόπουλο

Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.