Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του ΟΦΗ

16:08 | 19/06/2019

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την PUMA και οι νέες εμφανίσεις αναμένεται να είναι εντυπωσιακές.

Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ είναι κάποιες από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ντύνει η PUMA. Πλέον, ο ΟΦΗ ανήκει στο κλειστό κλαμπ του αθλητικού κολοσσού, με την κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει, όπως είναι γνωστό, τη συμφωνία με την εταιρεία, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Capitano.gr.

Η PUMA έχει απλώσει τις συνεργασίες της εντός και εκτός Ευρώπης, αλλά στην Ελλάδα μόνο με τον ΟΦΗ θα συνεργάζεται τη νέα χρονιά, επιστρέφοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά από 2 χρόνια (παλαιότερα συνεργαζόταν με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ).

Στις σχετικές φωτογραφίες του Capitano.gr, μπορείτε να δείτε διάφορα σχέδια που έχει η αθλητική εταιρεία, ειδικά αυτές με τις ρίγες στις φανέλες όπως για παράδειγμα της Νιούκαστλ (που έχει τα ίδια χρώματα με τον Όμιλο), φυσικά της Μίλαν (η εφετινή θα έχει πιο λεπτές ρίγες σε σχέση με την περσινή), της Ντόρτμουντ, της Γουέστ Μπρομ, ακόμα και τις Τσίβας του Μεξικό που ναι μεν έχει ρίγες στη βασική της εμφάνιση, αλλά είναι διαφορετικές από τις κλασικές κάθετες.

Είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ στην πρώτη του εμφάνιση θα επιλέξει την κλασική ριγωτή. Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν και οι άλλες δύο που θα επιλεγούν. Θυμίζουμε ότι την περσινή χρονιά η δεύτερη ήταν λευκή και η τρίτη μπλε. Το ίδιο χρώμα (μπλε) έχει η Μαρσέιγ στη δεύτερη της εμφάνιση, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε παρόμοιο σχέδιο με της γαλλικής ομάδας, ενώ η δεύτερη της Τσίβας (λευκή με μαύρη ρίγα στα μανίκια) ίσως να έχει πολλές ομοιότητες με την αντίστοιχη δεύτερη του ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της PUMA υπάρχει ειδική κατηγορία με τα σχέδια για τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις, ενώ υπάρχουν και αυτές των ομάδων που έχουν γνωστοποιηθεί τα σχέδια της νέας σεζόν (όπως για παράδειγμα της Μίλαν).  

Λίγη υπομονή μέχρι τον Ιούλιο όπου θα παρουσιαστούν επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου και αμέσως θα τεθούν προς πώληση για τον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι οι νέες εμφανίσεις του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν θα είναι εντυπωσιακές και ξεχωριστές.

ΜΙΛΑΝ:

μιλαν.jpg#asset:103065μιλαν2.jpg#asset:103066

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ.jpg#asset:103067

TΣΙΒΑΣ:

CHIVAS2.jpg#asset:103069CHIVAS.jpg#asset:103068

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ:

ΓΟΥΕΣΤ-ΜΠΡΟΜ.jpg#asset:103070

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ2.jpg#asset:103072ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ.jpg#asset:103071

ΜΑΡΣΕΙΓ:

MARSEIG.jpg#asset:103073

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ:

κρισταλ-παλας.jpg#asset:103074

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μαγαζί-γωνία» με μεταγραφές από το «πάνω ράφι»

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την PUMA

Στο Ηράκλειο ο Τσιλιανίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.