Εντυπωσιάζει στην Ιταλία ο Κουτσουπιάς

10:58 | 31/03/2018

Ο 16χρονος νεαρός ποδοσφαιριστής τα πηγαίνει περίφημα με την U17 της Εντέλα, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα υποδομών

Ο 16χρονος Ηλίας Κουτσουπιάς είναι ποδοσφαιριστής της Εντέλα, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο γεννημένος στις 10/5/2001 Ηλίας, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κουτσουπιά, αποφάσισε να αφήσει σε αρκετά μικρή ηλικία την Ελλάδα και να κυνηγήσει το όνειρό του στη γειτονική Ιταλία.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο της μεσσαίας γραμμής και τα πηγαίνει περίφημα με την U17 του συλλόγου, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα υποδομών, ενώ παράλληλα έχει συμπεριληφθεί 4 φορές στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Οι άνθρωποι της Εντέλα είναι σε τέτοιο βαθμό ικανοποιημένοι μαζί του, που παρά το νεαρό της ηλικίας του τον προώθησαν στην U20, με την οποία ο Κουτσουπιάς έχει αγωνιστεί 3 φορές. Το σπουδαίο τελέντο του 16χρονου δεν άφησε ασυγκίνητες της ομάδες της Serie A, με τις Φιορεντίνα και Σαμπντόρια να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Πηγή:
talentabout
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.