ΕΟΚ: Εγκρίθηκαν τα τρία ψηφοδέλτια για τις εκλογές

16:12 | 01/09/2021

Το ΔΣ της ΕΟΚ ενέκρινε τα τρία ψηφοδέλτια για τις προσεχείς εκλογές (12/9), αλλά δεν συζητήθηκε το ζήτημα με το δικαίωμα ψήφου των σωματείων που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου.

Ελάχιστα λεπτά διήρκεσε το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, το οποίο αρκέστηκε στο να εγκρίνει τα τρία ψηφοδέλτια, με επικεφαλής του Βαγγέλη Λιόλιο, Άγγελο Παπανικολάου και Παναγιώτη Φασούλα, για τις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου με το ηλεκτρονικό σύστημα «Ζευς».

Αντίθετα, δεν έγινε συζήτηση σχετικά με τα 41 σωματεία που δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο και αν θα προστεθούν στους εκλογικούς καταλόγους, που βάσει νομοθεσίας πρέπει να «σφραγιστούν» 40 μέρες πριν τις αρχαιρεσίες.

Παράλληλα εκκρεμεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει άλλα 21 σωματεία προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, κάτι που θα γίνει γνωστό ως την Παρασκευή.

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ δεν ψήφισε αναβολή των εκλογών, όπως περίμεναν πολλοί, αλλά μένει να φανεί αν όλα τα σωματεία που δικαιώθηκαν στο Πρωτοδικείο θα έχουν δικαίωμα ψήφου ή δεν θα τους επιτραπεί.

Πηγή: sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.