Προπόνηση... νίκης

21:31 | 04/04/2019

Η ένταση στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ήταν υψηλή και οι παίκτες δείχνουν να μπαίνουν από νωρίς στο κλίμα του «τελικού» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα πράγματα είναι οριακά στον Όμιλο και το ματς κόντρα στους Ηπειρώτες (06/04) είναι «χωρίς αύριο» για την ομάδα του Χάιμε Βέρα. Μόνο με τη νίκη μπορεί να αισιοδοξεί για σωτηρία στη Super League, αφού διαφορετικά η υπόθεση θα «στραβώσει» αρκετά.

Τέτοια παιχνίδια είναι «ειδικών συνθηκών» και όσοι επιλεγούν από τον Χιλιανό τεχνικό για να παίξουν, θα πρέπει να παρουσιάσουν ψυχή, πάθος και μαχητικό πνεύμα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Αυτό, βέβαια δείχνουν να το έχουν καταλάβει καλά οι «ασπρόμαυροι».

Στο πρωινό πρόγραμμα, έτσι, έπεφταν… κορμιά, με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να δείχνουν σε αρκετές περιπτώσεις μεγάλο ζήλο. Και αυτό φυσικά μπορεί να κριθεί θετικά, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του σπουδαίου ματς απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Πετράκη.

Σε αρκετές φετινές συναντήσεις, άλλωστε, οι παίκτες του Ομίλου, δεν μπήκαν, ως όφειλαν, με το… μαχαίρι στα δόντια, και το πλήρωσαν, καθώς έχασαν βαθμούς. Τώρα, όμως, έχουν κατανοήσει, όπως φαίνεται, το πόσο λεπτή είναι η κατάσταση.

Στην προπόνηση, δηλαδή, οι «ασπρόμαυροι» έμπαιναν δυνατά στις «μονομαχίες» και δεν έλειψαν και οι… υπερβολές. Όπως το δυνατό μαρκάρισμα του Παπάζογλου στον Γιακουμάκη ή το τράβηγμα της φανέλας του Κυριακίδη στον Σασί για να μην τον περάσει. Λεπτομέρειες; Ίσως… Όμως οι λεπτομέρειες κάνουν πολλές φορές τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγιάδο: «Υποχρέωση η νίκη με ΠΑΣ»

Απρόοπτο με Στρέζο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.