Έπεσε αμαχητί ο ΟΦΙ!

16:56 | 30/11/2019

Ο ΟΦΙ δεν ήταν ανταγωνιστικός στα Τρίκαλα, ηττήθηκε με 3-0 έπειτα από κακή εμφάνιση - με 10 παίκτες από το 59' η κρητική ομάδα

Ακόμα μια άσχημη εμφάνιση πρόσθεσε ο ΟΦΙ στο ενεργητικό του. Η κρητική ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα διάστημα του αγώνα τα Τρίκαλα, μπήκε με ηττοπάθεια στο παιχνίδι και αρκετά αμυντικά, με συνέπεια τα Τρίκαλα να κλείσουν στα καρέ την ομάδα του Γιάννη Μάγγου. Χάρη στις αποκρούσεις του Καραγκιολίδη οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα Τρίκαλα είχαν 15 τελικέ στα 45 πρώτα λεπτά με τον ΟΦΙ μόλις 2!

Στην επανάληψη, ο ΟΦΙ μπήκε με πιο επιθετική διάθεση όμως τα Τρίκαλα είχαν αυτοπεποίθηση και η ομάδα που προσπάθησε να δημιουργήσει. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 59', λεπτό όπου κρίθηκαν όλα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Μπάμπη με απ ευθείας κόκκινη κάρτα για χέρι ενώ στη συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν, στο 68' ο Πελάεθ έκανε το 2-0 ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα των Τρικάλων. Στο 88' το σουτ του Χιντζίδη βρήκε τον Βέρτζο και η μπάλα σημάδεψε το δοκάρι.

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Σταματής, Πελάεθ, Λώττας.

ΟΦI (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Μπάμπης, Σμίλτος, Μάγκας, Σκόνδρας (77' Ανυφαντάκης), Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (48' Βογιατζής), Μηνάς (70' Σέχου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρίκαλα - ΟΦΙ 3-0 (Τελικό)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.