Επέστρεψε ο Καμάου στις προπονήσεις

19:33 | 07/10/2021

Ο Αυστραλός ξεπέρασε την ίωση, επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Νιόπλια για το ματς με τον Παναιτωλικό την επόμενη Κυριακή.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης:

«Με τον Bruce Kamau πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά το τριήμερο ρεπό, που έγινε το πρωί της Πέμπτης (7/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και επιστρέφει σταδιακά σε πλήρη δράση, ακολουθώντας σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Luc Castaignos, Jon Toral, Miguel Mellado, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή, με το πρωϊνό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις πάσας, κατοχής μπάλας και τελικό παιχνίδι, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής αλλά και οι Πραξιτέλης Βούρος, Felipe Gallegos και Jonathan De Guzman, λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (8/10), στις 11:00.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.