Επιβεβαίωση Capitano.gr για το Παγκρήτιο

19:42 | 04/12/2018

Η ΕΠΟ έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο για επιθεώρηση του Παγκρητίου Σταδίου, όπως σας είχε ενημερώσει το Capitano.gr.

Όπως όλα δείχνουν, το Παγκρήτιο Στάδιο αναμένεται ν’ αποτελέσει τη νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ΕΠΟ, μάλιστα, έστειλε σήμερα επιστολή στην ΕΠΣΗ και την ενημερώνει για τον ερχομό της στο Ηράκλειο. Για την άφιξη του κλιμακίου της Ομοσπονδίας, βέβαια, είχατε ενημερωθεί από την Δευτέρα (03/12) από το Capitano.gr

Αντιπροσωπεία, έτσι, υπηρεσιακών εκπροσώπων της Ομοσπονδίας θα επισκεφτούν την Κρήτη το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου. Θα επιθεωρήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά και τις υπόλοιπες αθλητές υποδομές, όπως και ξενοδοχεία της πόλης. Αυτό σημαίνει πως το πιθανότερο είναι η «γαλανόλευκη», έστω και στα πρώτα ματς των προκριματικών, να φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Με επιστολή που παρέλαβε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώθηκε επισήμως για την έλευση στο Ηράκλειο αντιπροσωπείας υπηρεσιακών εκπροσώπων της ΕΠΟ.

Τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα επισκεφτούν το Ηράκλειο την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιθεωρήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο καθώς και άλλες αθλητικές υποδομές αλλά και ξενοδοχεία, ενόψει των προσεχών επίσημων αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.