Επιβεβαίωση για Εθνική και Παγκρήτιο: Η ευθύνη της ΕΠΟ και η παραμονή στο ΟΑΚΑ

21:29 | 16/06/2019

​Το πρόβλημα με το Παγκρήτιο και την Εθνική λόγω του περιβόητου στεγάστρου που ανέδειξε το Capitano.gr επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sport24.gr, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Capitano.gr για τις καθυστερήσεις στο κρίσιμο έργο και αναφέρθηκε στις ευθύνες της ΕΠΟ.

Οπως ανέφερε ο κ. Βαρδαβάς, η ΕΠΟ, η οποία είχε αναλάβει τις εργασίες για το στέγαστρο, εξαφανίστηκε, δεν έκαναν προκήρυξη για το έργο και δεν υπέγραψαν τη συμφωνία. Γι' αυτό το λόγο, ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσει τη δική του μελέτη για το Παγκρήτιο, να εγκαταλείψει όσα είχε συμφωνήσει αρχικά με την Ομοσπονδία και να φτιάξει το γήπεδο όπως πρέπει. 

«Είναι μια περίοδος που έχει προβλήματα η ΕΠΟ και η Εθνική. Δεν θέλω αντιπαράθεση με την Ομοσπονδία. Δεν θέλω να τους... χτυπήσω σε αυτή την περίοδο», ανέφερε στο Sport24.gr ο κ. Βαρδαβάς και συνέχισε: «Η συμφωνία Δήμου Ηρακλείου, Περιφέρειας και ΕΠΟ δεν προχώρησε για να παίξει η ομάδα τα πρώτα ματς προκριματικών στο Παγκρήτιο και για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν ούτε με το Λιχτενστάιν. Ο Δήμος θα εκτελέσει το έργο του στεγάστρου μόνος του, χωρίς καμία επιπλέον καθυστέρηση. Η Εθνική μετά είναι καλοδεχούμενη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αλήθεια για το Παγκρήτιο: Στέγαστρο ή... ΟΑΚΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.