Επιμένει ο Μαρτσουλιόνις: «Δεν ήταν φυσιολογικό το κοουτσάρισμα»

11:05 | 05/05/2021

Ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις δεν αλλάζει τις προ ημερών δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο.

Μιλώντας στο σάιτ Sport24.gr, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής επανέλαβε ότι κάτι... κρύβεται πίσω από το Ευρωμπάσκετ του '87 και το ματς της τότε Σοβιετικής Ένωσης με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οταν μιλούσαμε μεταξύ μας με τα άλλα παιδιά της Σοβιετικής Ένωσης, αρκετοί αντιλαμβανόμασταν -με τις ιστορίες που μοιραζόμασταν- πως υπήρξαν κάποιες περίεργες προσεγγίσεις προς εμάς, από κάποιους Έλληνες.

Αν ξαναδείς το παιχνίδι, κι έχοντας γνώση φυσικά του ποιος ήταν ποιος και τι ρόλο είχε στην ομάδα, μπορεί να αντιληφθείς κάποια πράγματα από δύο μόνο παραδείγματα. Ο Σάσα Βολκόφ, που είχε 14 πόντους στο πρώτο μέρος, δεν σηκώθηκε από τον πάγκο στο δεύτερο, ενώ ο Χέινο Έντεν δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο στον τελικό. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι, απλά ξέροντας τις δυνατότητες που είχαμε ως ομάδα, μπορώ να σου πω ότι δεν ήταν φυσιολογικό, για παράδειγμα, να μένει στον πάγκο σε όλο το δεύτερο μέρος ο Σάσα Βολκόφ, μιλάμε για παιχταρά.

Είναι ξεκάθαρο όμως πως ποτέ δεν αναφέρθηκε κάτι άσχημο ή unfair για την ελληνική ομάδα, η οποία πήρε μία σπουδαία και μεγάλη νίκη. Από την άλλη όμως, δεν θα πάρω πίσω όσα είπα, όντως μας προσέγγισαν κάποιοι και δεν ήθελαν να παίξουμε καλά. Αυτό έγινε κι είναι σαφές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.