Επίσημο: Ο Τζόναθαν... έγινε Κρητικός!

18:11 | 18/06/2021

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζόναθαν ντε Γκουζμάν

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση το πρωί της Παρασκευής με την οποία ουσιαστικά επιβεβαίωνε την παραμονή του Ολλανδού μέσου.

Όπως είχαμε γράψει πριν από περίπου 1 μήνα, οι διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με τον ποδοσφαιριστή ήταν σε πολύ καλό δρόμο και δύσκολα θα χαλούσε η συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Ο ντε Γκουζμάν έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2023.

Δείτε το τρομερό video που ετοίμασε η ΠΑΕ για την ανανέωση με τον Ολλανδό μέσο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Jonathan De Guzman, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με θητεία στα πιο ανταγωνιστικά διεθνή πρωταθλήματα, θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και να προσφέρει στην ομάδα μας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Ολλανδός μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ τον προηγούμενο Οκτώβριο και μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Mε τα χρώματα του ΟΦΗ πέτυχε 5 γκολ, εκ των οποίων τα 3 στους αγώνες των playouts, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη διαδικασία.

Με την εμπειρία και τις ικανότητές του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του ΟΦΗ και την παραμονή του στην Super League.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.