​Σε καλό δρόμο η παραμονή του ντε Γκουζμάν!

ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ΟΦΗ και ντε Γκουζμάν είναι κοντά σε συμφωνία για ανανέωση!

«Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός» λέει η παροιμία και αυτό είναι ξεκάθαρο και στην περίπτωση του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν. Δηλαδή από τη στιγμή που ο Ολλανδός σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και από τη στιγμή που οι επικεφαλής θέλουν να τον κρατήσουν, δεν βλέπουμε πώς μπορεί να χαλάσει αυτή η συμφωνία.

Ο παίκτης αυτή την περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογενείας, αλλά από την πλευρά του οι άνθρωποι του ΟΦΗ τρέχουν την υπόθεση της ανανέωσης θέλοντας να την κλείσουν το συντομότερο.

Ο Νίκος Νιόπλιας επιθυμεί να παραμείνει ο Ολλανδός μέσος στο ρόστερ της νέας περιόδου και είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που ο ΟΦΗ παλεύει εδώ και αρκετές μέρες για να την κλείσει θετικά ώστε να επικεντρωθεί στη συνέχεια στις υπόλοιπες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capitano.gr, το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών και θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, εκ των MVP των πλέι άουτ, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Όμιλο και την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Αυτό από μόνο του ήταν ένα ξεκάθαρο άνοιγμα προς τη διοίκηση.

Οι επικεφαλής, βέβαια, δεν περίμεναν να μάθουν τώρα τις επιθυμίες του ντε Γκουζμάν ούτε φυσικά να αποφασίσουν τώρα αν το θέλουν και τη νέα σεζόν. Παίκτες σαν τον Ολλανδό είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύντομα, λοιπόν, αναμένεται να έχουμε τη δεύτερη ανακοίνωση, μετά από αυτή της παραμονής του Νιόπλια, η οποία ανακοίνωση θα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνη για τους φιλάθλους που θέλουν τον Τζόναθαν ντε Γκουζμάν στον Όμιλο και τη νέα σεζόν.

Γενικότερα πάντως και αυτή η εβδομάδα θα είναι... εβδομάδα ΟΦΗ. Τη Δευτέρα ήταν η συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Μπούση με ειδήσεις και τρομερές ατάκες, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο κομμάτι του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ, που είπε και ο Νιόπλιας το βράδυ του Σαββάτου, για να αρχίσει σιγά-σιγά το μεταγραφικό κομμάτι.

Του Μιχάλη Μπούση του... ξέφυγε ότι ο Όμιλος πάει για 7-9 μεταγραφές, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα των ανανεώσεων.

Και όπως όλα δείχνουν ο ντε Γκουζμάν θα είναι η πρώτη και σίγουρα η μεγαλύτερη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.