​Επιστρέφει πιο δυνατός και ενισχυμένος

15:47 | 13/11/2020

Στο δρόμο της επιστροφής τρεις παίκτες του ΟΦΗ

Ακόμα μία μέρα πέρασε χωρίς να προκύψουν προβλήματα για τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, μετά από καιρό, βλέποντας αρκετούς από τους τραυματίες να επιστρέφουν σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής ήρθε σαν βάλσαμο για τον πληγωμένο από τραυματισμούς ΟΦΗ, αφού υπάρχει ο χρόνος για αποκατάσταση ώστε με την επιστροφή -ο Ομιλος παίζει εκτός με τον Βόλο την 9η αγωνιστική- να υπάρχουν περισσότερες λύσεις για τον προπονητή του ΟΦΗ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Φροίξος Γρίβας ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής, με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι κρίσιμη.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Σολίς που δε βλέπει την ώρα για να συμπεριληφθεί ξανά στις επιλογές του 42χρονου προπονητή. Είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει μέχρι τώρα στον ΟΦΗ και φυσικά θέλει να γίνει μια πολύτιμη μονάδα του Ομίλου.

Υπάρχουν, φυσικά και οι διεθνείς για τους οποίους ο Σίμος το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Μην ξεχνάτε ότι την προηγούμενη φορά ο Σελίμοβιτς τραυματίστηκε και έμεινε εκτός. Συνολικά ο ΟΦΗ έχει 5 διεθνείς: Ουές, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης, Διαμαντής και Μπαλογιάννης. Με όλους υπάρχει συχνή επικοινωνία, ειδικά με αυτούς στην Ελπίδων μετά το θέμα που προέκυψε με κρούσμα κορωνοϊού.

Το ευχάριστο για τους παίκτες που βρίσκονται στο ΒΑΚ είναι ότι το σαββατοκύριακο θα απολαύσουν το ρεπό τους και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν για να ενταθούν οι προπονήσεις ενόψει επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ επιζητά επιστροφή στις νίκες για να πάρει τα πάνω του και να μπει με ώθηση σε μία σειρά αγώνων που είναι στα μέτρα του και που μπορεί να τον φέρουν ξανά στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σολίς: Ο δύσκολος μήνας και η «δίψα» για προσφορά

Αυτό είναι το νέο πρωτόκολλο για τη διεξαγωγή της Super League


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.