Επιστρέφουν ως αντίπαλοι στο «Γεντί Κουλέ»

SMS
10:30 | 26/02/2020

Ισμαέλ Σάσι και Χρήστος Αραβίδης θα βρεθούν την Κυριακή (19.00 - Capitano.gr) στο γήπεδο, όπου την περασμένη σεζόν έπαιξαν με την φανέλα του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δίνει τον υπερ - πάντων αγώνα την Κυριακή απέναντι στη Λαμία. Όπως έχει τονιστεί πολλάκις, ο Όμιλος με νίκη εξασφαλίζει την είσοδο του στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Απέναντι του θα βρεθεί μια από τις πλέον σκληροτράχηλες ομάδες, η οποία μπορεί να μην έχει ισχυρό κίνητρο, να είναι χωρίς νίκη από τις αρχές Ιανουαρίου όμως αποτελεί ένα ποιοτικό σύνολο με πολλές ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ θα βρεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή (19.00) και με δύο πρώην ποδοσφαιριστές του, τον Χρήστο Αραβίδη και τον Ισμαέλ Σάσι.

Ο πρώτος σκόραρε δις την προηγούμενη αγωνιστική με τον Άρη, αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Λαμία και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Χρήστος Αραβίδης επέστρεψε στο προσκήνιο του Ελληνικού πρωταθλήματος με την φανέλα του ΟΦΗ (2018), έπειτα από περίπου ένα χρόνο ανεργίας μετά το φινάλε της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Αγωνίστηκε στην κρητική ομάδα σε 11 συνολικά παιχνίδια, πέτυχε 4 γκολ (3 στο Κύπελλο απέναντι στη Νίκη Βόλου), δεν άφησε το στίγμα του στον Όμιλο και αποχώρησε μετά από λίγους μήνες παρουσίας.

Από την άλλη, η περίπτωση του Ισμαέλ Σάσι είναι διαφορετική. Ο Τυνήσιος ήρθε στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2018, βοήθησε αρκετά στην παραμονή της κρητικής ομάδας στην Superleague με κρίσιμα γκολ (Παναθηναϊκό - Ατρόμητο), ενώ πριν από λίγο διάστημα επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό με ρήξη στον ποδοκνημική.

Άλλωστε, μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ είχε ευχηθεί, τότε, καλή ανάρρωση στον Τυνήσιο με τον ίδιο να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία του στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αραβίδης σκόραρε έπειτα από 469 ημέρες!

Ψάχνουν τον... γουρλή του «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ ψάχνει μέρες του ’75

Μπήκε σε ρυθμούς Λαμίας

Άσχημα τα νέα για Σάσι

Σενάρια: Τι θέλει ο ΟΦΗ για να μπει στα πλέι οφ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.