Φελίπε Φερέιρα: Επιστροφή στη «βιτρίνα» του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Φελίπε Φερέιρα οφείλει να γίνει ξανά σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ΟΦΗ.

Το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε αν προέκυπτε κάποια πρόταση.

Το Capitano.gr είχε αποκαλύψει επαφές με την Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε και ο 22χρονος εξτρέμ, βάσει των τωρινών δεδομένων τουλάχιστον, συνεχίζει κανονικά στον Όμιλο.

Έτσι κι αλλιώς στον ηρακλειώτικο σύλλογο πιστεύουν αρκετά στην αξία του, ποτέ δεν έπαψαν να το κάνουν, ωστόσο οι επιλογές πλέον στα «φτερά» της επίθεσης είναι αρκετές.

Αυτό σημαίνει πως ο λατινοαμερικανός πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Παιχνίδια, βέβαια, υπάρχουν πολλά ακόμη για πρωτάθλημα και Κύπελλο, οπότε είναι δεδομένο πως θα πάρει τις ευκαιρίες του. Αρκεί να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Ο ίδιος «διψάει» για να παίξει ποδόσφαιρο και πάλι και για να δώσει τις απαντήσεις του. Η αλήθεια είναι ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τους τραυματισμούς, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Πρώτα οι χιαστοί, μετά ο οπίσθιος μηριαίος και στη συνέχεια ο αστράγαλος, έχουν αφήσει τον Φερέιρα 11 μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Οι άσχημες συγκυρίες, ωστόσο, δεν τον «ρίχνουν» και δουλεύει αρκετά και στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού, μεταξύ άλλων, συμβουλεύεται από τις αρχές του Γολγοθά του τον κορυφαίο συμπατριώτη του αθλητικό ψυχολόγο, Τιάγκο Λινάρες.

Έχει μεγάλη διάθεση και επιθυμία για να επανέλθει και να προσφέρει στην ομάδα. Και μέχρι το φινάλε της περιόδου το ζητούμενο είναι να επιστρέψει υγιής στη δράση και μέσα από την εικόνα του να γίνει και πάλι ένα «δυνατό» περιουσιακό στοιχείο του ΟΦΗ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί μια σπουδαία επένδυση του Ομίλου και στόχος-κακά τα ψέματα-είναι να τον εκμεταλλευτεί η ομάδα και παράλληλα να μπει ξανά στη «βιτρίνα», προσελκύοντας το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

Όπως, δηλαδή, έκανε στο ξεκίνημα της πορείας του στους «ασπρόμαυρους», όπου είχε πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.