O ρόλος του Μπούση στην παραμονή Φερέιρα

ΟΦΗ

Το «φλερτ» με την Ατλέτικο Μινέιρο δεν προχωράει και ο Βραζιλιάνος συνεχίζει στον Όμιλο - Ο ρόλος του ισχυρού άνδρα του ΟΦΗ στις τελευταίες εξελίξεις

Το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Φελίπε Φερέιρα στον σύλλογο της πατρίδας του δεν αποκτάει προς το παρόν το… χαρακτήρα σίριαλ.

Το Capitano.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον των λατινοαμερικανών για τον 22χρονο εξτρέμ του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, φαίνεται πως υπήρξε ανατροπή δεδομένων και ο νεαρός μεσοεπιθετικός παραμένει στους «ασπρόμαυρους».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το «φλερτ» δεν οδηγήθηκε σε «γάμο» για δύο λόγος. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον τρόπο αποχώρησης του Φερέιρα, αν, δηλαδή, έφευγε με τη μορφή δανεισμού ή ως ελεύθερος.

Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, οι οποίες δυσκόλευαν σημαντικά την ολοκλήρωση του deal. Ο δεύτερος λόγος ήταν οΜιχάλης Μπούσης.

Ο «ισχυρός άνδρας» του ΟΦΗ δεν είναι ψέμα πως έχει αδυναμία στον Φερέιρα και φημολογείται πως του διεμήνυσε ότι θα παραμείνει στην ομάδα του Σίμου μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Του ζήτησε, όμως, να προσπαθήσει σκληρά στο γήπεδο και να δείξει ξανά το αληθινό «πρόσωπο» του.

Ο Βραζιλιάνος, έτσι, μένει, όπως όλα δείχνουν, στον ΟΦΗ μέχρι νεωτέρας, αφού αν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση για την πώληση του, τότε είναι δεδομένο πως στον Όμιλο θα την εξετάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φελίπε Φερέιρα: Ένα παιδί μετράει τις ατυχίες

Γλιτώνει το νυστέρι ο Φελίπε

Η επιβεβαίωση από Φερέιρα: «Επέστρεψα»!

H Ατλέτικο Μινέιρο για Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.