Ο ΟΦΗ... επιστρέφει!

21:10 | 11/02/2020

Ο Γιώργος Σίμος θα έχει ξανά πολλές επιλογές στη διάθεσή του ενόψει Ατρόμητου και ο ΟΦΗ επιστρέφει στην κανονικότητα.

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι όλος ο οργανισμός του ΟΦΗ «ζει και αναπνέει» για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο. Κόσμος, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση. Λογικό, αφού πρόκειται για τον έναν από τους δύο «τελικούς» στη «μάχη» για τα πλέι οφ.

Ειδικά ο Γιώργος Σίμος δουλεύει πάνω σε αυτό. Ετοιμάζει τα πλάνα του, σκέφτεται το σχήμα, θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για το συγκεκριμένο ματς.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ομίλου είναι ότι τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται και οι απουσίες περιορίζονται σε δύο, τους λεγόμενους σίγουρους. Αυτοί είναι οι τιμωρημένοι Κοροβέσης και Μαρινάκης, οι οποίοι αναγκαστικά θα λείψουν από αυτό το παιχνίδι αν και είχαν δηλωθεί να απουσιάσουν από το επόμενο με την ΑΕΚ.

Σε αντίθεση με τις απουσίες, οι επιστροφές είναι περισσότερες σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κουτρουμπής, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης και Φιγκεϊρέντο είναι ξανά στη διάθεση του Σίμου και του «λύνουν» τα χέρια. Έτσι, τέλος τα... πειράματα και κόντρα στον Ατρόμητο ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Τέλος ο... ΟΦΗ που δεν έχεις ξαναδεί. Αυτή ήταν μία έκτακτη περίπτωση στην Τούμπα. Την προσεχή Δευτέρα η ενδεκάδα θα είναι κανονική και έτοιμη να υποδεχθεί την ομάδα του Περιστερίου.

Μοναδικό ερωτηματικό ο Νέιρα. Ο Αργεντινός «κληρονόμησε» ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Η αισιοδοξία δεν κρύβεται ότι θα προλάβει, αλλά ακόμα και στο απευκταίο, για τον Σίμο, σενάριο να μην καταφέρει να είναι διαθέσιμος, εναλλακτικές υπάρχουν.

Η ουσία είναι ότι ο προπονητής της κρητικής ομάδας θα έχει περισσότερες λύσεις, θα δούμε έναν κανονικό ΟΦΗ και τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα αφορούν περισσότερο την άμυνα (λόγω των απουσιών Μαρινάκη-Κοροβέση). Εκεί η λογική λέει ότι θα δούμε Μπράουν στα δεξιά και Δεληγιαννίδη στα αριστερά. Εκτός αν ο Σίμος προτιμήσει Γιαννούλη αριστερά και πάει σε δίδυμο Νάστου-Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Είναι νωρίς, πάντως, για πλάνα και πιθανή σύνθεση. Όλα αυτά θα φανούν τις μέρες που θα πλησιάζουμε στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το... ρεκόρ της Τούμπας που θέλει να ξεχάσει

Αισιόδοξα μηνύματα για Νέιρα

Και τώρα όλα εξαρτώνται από τον ΟΦΗ!

Στον «αέρα» τα εισιτήρια με Ατρόμητο - προσφορά έκπληξη για γονείς!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.