«Επίθεση» Αναστασιάδη για το Παγκρήτιο: «Αυτή είναι η κατάντια μας!»

15:59 | 20/11/2019

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στην ιστοσελίδα SDNA.GR για την Εθνική ομάδα και το «διαζύγιο», αλλά και το θέμα της έδρας.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής κατηγόρησε την ΕΠΟ για το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έπαιξε στο Παγκρήτιο παρά το γεγονός ότι τα κονδύλια ήταν έτοιμα και όλοι στην Κρήτη ήθελαν να βοηθήσουν.

«Πήγε πέρυσι ο Μπασινάς στην Κρήτη, είχαμε κλείσει το Παγκρήτιο, όλη στην Κρήτη ήθελαν να μας βοηθήσουν. Η Περιφέρεια, ο Δήμος, όλοι. Εμείς δεν κάναμε τίποτα, αυτή είναι η κατάντια μας! Ρωτήστε τον κ.Γραμμένο γιατί δεν πήγαμε στο Παγκρήτιο».

Και συνέχισε: «Στο Καραϊσκάκη δεν μας ήθελαν, στην Τούμπα δεν μας ήθελαν, το ΟΑΚΑ είναι αυτό που είναι. Ο Μπασινάς πήγε στην Κρήτη, έκανε το παλικάρι τις συνεννοήσεις. Δεν είχε γίνει η κλήρωση του προγράμματος του προκριματικού ομίλου όταν αποφασίσαμε να πάμε στο Παγκρήτιο. Είχαμε, λοιπόν, καιρό μέχρι τον Μάρτιο, από τον Οκτώβριο που το αποφασίσαμε να πάμε στην Κρήτη, να φτιάξουμε το γήπεδο. Τα κονδύλια υπήρχαν. Λένε δεν θα προλάβουν μέχρι τον Μάρτιο να πάμε στο Παγκρήτιο. Μας δίνει η Παναγιά ακόμη 2 μήνες περιθώριο για να γίνουν τα έργα στο Παγκρήτιο, αφού τα δύο πρώτα ματς ήταν εκτός. Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα συζητάμε να γίνει έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο! Αυτή η αναβλητικότητα είναι που σε «σκοτώνει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Euro 2020: Με την Ουαλία συμπληρώθηκε η 20άδα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.