Επίθεση Καν στους παίκτες της Μπάγερν: «Να κουνήσουν τον κ@λο τους!»

15:20 | 23/04/2023

Ξέσπασε ο παλαίμαχος γκολκίπερ και εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν έχασε με 3-1 από τη Μάιντς και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της Bundesliga. Οι Βαυαροί διανύουν περίοδο κρίσης με τρεις ήττες στα επτά τελευταία ματς και ούτε η αλλαγή προπονητή, με την έλευση του Τόμας Τούχελ, τους έχει συνεφέρει. Ο εκτελεστικός διευθυντής του κλαμπ και θρύλος της ομάδας, Όλιβερ Καν, άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες κρίνοντας πως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατρακύλας.

«Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κώλο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας», τόνισε ο Καν.

«Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά... ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ», σχολίασε δηκτικά, ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος της Μπάγερν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.