ΕΠΣΗ: Επίσημη η αναβολή λόγω των κρουσμάτων σε πρωταθλήματα και κύπελλο

23:58 | 05/01/2022

Δεν θα υπάρξει δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου το ερχόμενο σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου

Η ανακοίνωση:

Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ κ. Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη, μετά και από επαφές με τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Γιάννη Δροσίτη και με το μέλος κ. Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, αποφασίζεται η αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ για το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου και των προγραμματισμένων αγώνων Κυπέλλου ΕΠΣΗ για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, αλλά και μετά από αιτήματα της πλειοψηφίας των σωματείων, η αγωνιστική δραστηριότητα αναβάλλεται προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά.

Την επόμενη εβδομάδα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν επαναξιολόγησης της κατάστασης από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και την Υγειονομική Επιτροπή, θα προχωρήσει σε νεότερες ανακοινώσεις.

Επισημαίνεται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ ότι εφόσον υπάρξει αποκλιμάκωση και τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου, τότε θα μεταφερθεί επακριβώς το αγωνιστικό πρόγραμμα που ίσχυε το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου με αγώνες Α1, Α2 Κατηγορίας και τα εξ’ αναβολής της Β’ Κατηγορίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.